Již na jaře tohoto roku bychom se měli dočkat premiéry omlazeného BMW sedmé řady. Ovšem ještě předtím se na sociálních sítích objevilo překvapení v podobě snímků, které ukazují kompletní přední masku tohoto vozu.

Uniklá novinka

BMW řady 7 je luxusní sedan, který zaujme nejen dokonalou technikou s 6,6 litrovým dvanáctiválcem, ale také zajímavým mixem barevných provedení, díky kterým tento automobil rozhodně nepřehlédnete.

Právě tato novinka by se měla co nevidět dočkat faceliftu. Ovšem ještě před oficiální premiérou se na internetu objevily fotografie, které ukazují příď vozu bez maskování. Na sociální síti Instagram je publikoval uživatel fdnidin, ovšem fotografii okamžitě smazal.

Obří ledvinky

Pozornosti však neunikla tak nyní koluje internetem. Nyní tedy víme, jak bude omlazená sedmička vypadat. Nepřehlédnutelná bude především díky svým dvěma obrovským ledvinkám na přídi vozu. Ty sedmička jakoby převezme od sportovně užitkové X7, která je má také naprosto gigantické, ovšem na přídi luxusního sedanu se vyjímají ještě více.

Mezi pohonnými jednotkami, které budou novinku hnát kupředu je očekávána korekce coby odpověď na zpřísňující se emisní normy. Lze očekávat, že výkony vybraných motorizací budou lehce pozměněny. Dočkat bychom se měli také plug-in hybrdní verze 745e, která poskytne delší dojezdovou vzdálenost čistě na elektrický pohon.

BMW podle všeho plánuje zahájit výrobu omlazeného modelu v březnu tohoto roku. Co nevidět tedy přijde odhalení na ženevském autosalonu. Prodej by pak měl být zahájen na přelomu jara a léta tohoto roku.