Ke krádežím automobilů dochází v jakémkoli ročním období. V zimě to však mají zloději aut přece jen o něco jednodušší – stmívá se už kolem páté hodiny odpolední, což jim umožňuje nepozorovaně pracovat delší dobu.

Jak tedy svůj vůz spolehlivě ochránit?

Máme pro vás recept na celý rok: zabezpečte svůj automobil nepřekonaným VAM systémem. Ten vaše auto ochrání před jakýmkoli způsobem krádeže – bude tak v bezpečí před použitím rušičky GPS/GSM/GPRS signálu, čtečky kódů nebo dálkových ovládání, výměnou spínací skřínky, řídící jednotky motoru nebo palubní desky, stejně jako použití duplikátu klíče.

Proč je VAM systém napřekonatelný?

Nepřekonatelnost tohoto 6-cestného elektromechanického zabezpečovacího systému spočívá v jeho unikátnosti, kdy se u každého vozidla zabezpečí vždy rodílné části. Každý automobil je tak zabezpečen individuálně, a proto je pro zloděje komplikované přijít tomuto systému na kloub.

A nejsou to jen prázdná slova. Statistika mluví jasně: z více než 500 pokusů o krádež vozidla s nainstalovaným VAM systémem to zlodějům zatím nevyšlo ani jednou.

Doplňkové zabezpečení ochrání vaše kola nebo auto před odtahem

Doplňkové zabezpečení Vam odtah či Vam akustik se postará i o bezpečnost vašich kol nebo kabinového a zavazadlového prostoru. Zloději nebudou mít šanci vaše vozidlo ani odtáhnout – po pokusu o naložení na sebe vozidlo upozorní výrazným světelným a hlasitým zvukovým signálem.

Pobočky v Praze, Brne a Ostravě

Zabezpečovací systém VAM vám technici rádi nainstalují v provozovnách v Praze, Brne a Ostravě.

Příznivá cena

U VAM sytému se velké investice bát nemusíte. Tento zabezpečovací systém je cenově dostupný pro jakýkoli model vozidla. Navíc, VAM systém stačí nainstalovat pouze jednou. Vyhnete se tím pravidelným ročním poplatkům nebo závazkům.

Více o tom, proč je dobré nepodceňovat zabezpeční vašeho čtyřkolového miláčka během jakéhokoli ročního období, se dozvíte na webu: www.vamsystem.cz , nebo nás kontaktujete na čísle 720 846 888.