Seat se v rámci příslušenství pro své vozy rozhodl nabídnout řidičům výbavu, která potěší hlavně ty, kteří milují vůni kávy. Ušetří čas i peníze.

Seat ví, jak je káva důležitá

Seat ve spolupráci se společnosti Handpresso, zahrnul do své nabídky příslušenství sadu, zahrnující malý kávovar a dvojici šálků ve velmi praktickém balení. Automobilka samozřejmě není první, kdo něco takového začal zákazníkům nabízet, je však první, kdo zároveň přináší čísla, která se sice vztahují jen na britské řidiče, ale on mezi těmi evropskými nebude zas takový rozdíl.

Seat uvádí, že dva z pěti britských řidičů pijí kávu za volantem a dodává, že pokud si jí děláte přímo ve voze, můžete ušetřit až 54 tisíc ročně. Provoz kávovaru navíc vychází na 12 tisíc ročně. Zároveň je šetrný k životnímu prostředí v souvislosti s používáním jednorázových kelímků, kterých je ve VB vyhazováno ročně 2,5 miliardy kusů ročně. Díky dvojici šálků, které jsou ke kávovaru dodávány, jeho majitel nemusí používat jednorázové kelímky vůbec.

Káva téměř okamžitě

Seat nyní nabízí tento kávovar pro všechny své vozy. Přístroj je napájen z 12V zásuvky a je navržen tak, aby se jednoduše usadil do držáku nápojů mezi předními sedadly. Během tří minut je pak schopen uvařit 50 ml klasického expressa. Na českém trhu bude také nabízen v rámci příslušenství značky Seat za 6 127 korun či přímo od společnosti Handpresso.