Znáte techniky zlodějů, a proto nevěříte, že může existovat zabezpečovací systém, který vaše auto opravdu ochrání před krádeží? Je pravdou, že zloději jsou čím dál tím sofistikovanější a vždy najdou způsob, jak obejít nový systém zabezpečení. Kvůli tomu se však hned nemusíte se slzami loučit se svým plechovým miláčkem.

Spolehlivá ochrana vozidla před krádeží systémem VAM

Proč je zabezpečení auta systémem VAM jiné? Jde o princip – zatím co ostatní zabezpečovací zařízení se zakládají na čistě elektrickém nebo čistě mechanickém principu, systém VAM kombinuje oba a nabízí zabezpečovací systém elektromechanický. Zloději se tedy mohou pokusit použít všechny své triky, ale neúspěšně. Nepochodí s výměnou spínací skříňky, řídicí jednotky motoru či palubní desky, s použitím rušičky signálu GPS/GSM/GPRS, čtečky kódů a dálkových ovládání ani s použitím duplikátu klíče.

Kombinatorika, kterou nelze překonat

U tohoto zabezpečovacího systému hraje hlavní roli jeho unikátnost – v každém autě je totiž systém VAM namontovaný individuálně, vždy jsou zabezpečeny jiné části a na jiných místech. Zabezpečení není stejné dokonce ani u dvou jinak totožných modelů.

Fakta, která mluví samy za sebe

Nemáte-li zatím nainstalovaný systém VAM, můžete mu věřit a nemusíte. Proto vás upozorníme na fakta: systém VAM byl doposud nainstalován do více než 6 000 aut. Bylo zaznamenáno přes 500 pokusů o krádež vozidla, zloději však nebyli úspěšní ani jednou. Také vám systém VAM garantuje, že po namontování se vaše auto stane neodcizitelným!

Pobočky

Kde si můžete nechat namontovat systém VAM? Pobočky najdete v Praze, Brne a v Ostravě. Pokud vám spíš vyhovuje pohodlí vlastní garáže, technici ze systému VAM umí namontovat tento dokonale spolehlivý zabezpečovací systém i u vás doma.

Více o tom, jak systém VAM ochrání vaše auto, si můžete přečíst na webu www.vamsystem.cz.