I bez bezklíčového odemykání je to pro zloděje hračka

Také jste si přečetli několik článků o tom, jak je jednoduché ukrást auto s bezklíčovým odemykáním či startem? Současně jste si ale oddechli, protože vy takové auto nemáte? Pak vás moc nepotěšíme – ukrást auto s bezklíčovým odemykáním je sice banálně jednoduché, ale krádež vozidla s klasickým odemykáním není o moc složitější.

Profesionálně vybaveným zlodějům na to stačí zablokovat jen signál uzamčení vašeho auta na klasickém dálkovém ovladači. Automobilové společnosti se sice snaží vymýšlet stále lepší zabezpečení aut, ale na zloděje, kteří se krádežím věnují celý život, to však nestačí. Ti jsou stále o několik kroků před nimi.

Spolehlivé řešení však existuje: VAM systém

Jak tedy skutečně spolehlivě zabezpečit své auto před zloději? Elektromechanický zabezpečovací systém VAM zajistí, aby vám auto nikdo neodcizil. V bezpečí bude před každou zlodějskou technikou:
• před použitím rušičky GPS/GSM/GPRS signálu,
• před použitím dálkových ovládání či čtečky kódů,
• před záměnou spínací skříňky,
• před výměnou řídicí jednotky motoru,
• před záměnou palubní desky,
• před použitím duplikátu klíče.

VAM systém ochrání vaše kola i interiér

Díky další úrovni zabezpečení poskytované moduly VAM AKUSTIK a VAM ODTAH ochrání vaše vozidlo i před vniknutím do jeho interiéru nebo zavazadlového prostoru i před jeho odtažením. Zajistí také ochranu vašich kol. Při neoprávněné manipulaci vozidlo upozorní na zloděje výrazným světelným a zvukovým signálem.

Montáž VAM do každého auta po celé České republice

Pro zloděje nepřekonatelný VAM systém si můžete nechat namontovat do svého auta na pobočkách v Praze, Brne a Ostravě. Ochránit si můžete auto každého typu i značky, technici z VAM systému dokážou zabezpečit přes 3000 modelů.

Více o tom, proč si dát namontovat do vašeho auta spolehlivý VAM systém, si přečtěte na: www.vamsystem.cz.