Top Gear si prošel další radikální proměnou. Ze starých moderátorů zbyl jen Chris Harris, kterého nově doplní Paddy McGuiness a bývalý hráč kriketu Fredie Flintoff.

Změny a nový trailer

Top Gear v poslední době nevzbuzoval tolik nadšení jako předešlé série, které byly moderovány známým moderátorským triem Hammond, May, Clarkson. Ovšem nadcházející 27. série chce zase vše urovnat. Zda na to bude mít by nám mohl napovědět nový trailer.

Trio moderátorů v něm bude testovat nejlepší rodinné vozidlo vycházející z pohřebáku, nebude chybět ani test McLarenu 600 LT či Ferrari 488 Pista. Těšit se můžeme také na jízdy po světě s vozidly co již něco pamatují, kterými se pořad v podstatě proslavil.

Dva noví moderátoři dnes nejsou příliš známý u nás, ovšem v Británii ano. Paddy je známým komikem a Flintoff krom toho, že hrál výborně kriket dnes působí také jako moderátor. Navíc trojici bude čas od času doplňovat Sabine Schmitzová, kterou doplní také Rory Reid, který se v pořadu již také ukázal a který se bude soustředit na moderování Extra Gear, tedy formátu odhalujícím nejrůznější zákulisní informace z natáčení pořadu a další detaily. Jediný kdo tedy bude chybět bude herec Matt LeBlanc, který s pořadem skončil z časových důvodů. Nechme se tedy překvapit co nové složení vymyslí a jak bude fungovat.