Nový SUPERB má perfektně vyvážené proporce, a to jak v karosářské verzi liftback, tak kombi. Silueta evokující sportovní kupé a ostrá tornádo linie se skvěle doplňují u verze L&K nevšední doplňky, které ještě více podtrhují vyjímečnost vlajkové lodi s okřídleným šípem ve znaku.

ŠKODA SUPERB L&K

Vrcholný výbavový stupeň L&K, který má identické rozměry, má také nové chromované prvky, které zdobí vzduchové clony Air Curtain, boční prahové lišty a zadní nárazník. Dalším charakteristickým prvkem je nápis Laurin & Klement na předních blatnících. Chromovaná lišta spojuje a rámuje mlhové světlomety umístěné v nasávacím otvoru předního nárazníku. Nová jsou standardně dodávaná aerodynamická 18″ kola z lehké slitiny Propus Aero. Výbavový stupeň L&K je také standardně nabízen včetně adaptivního podvozku (DCC).

Výbavový stupeň L&K nabízí na přání potažení stropu včetně sloupků materiálem Alcantara® v černé nebo béžové barvě. Na dekorační liště palubní desky na straně spolujezdce se nachází nápis Laurin & Klement. Dekorativní lišta může být v broušeném provedení v béžové barvě nebo lesklá v provedení Piano Black. Nápis Laurin & Klement je také na opěradlech předních sedadel. Přední sedadla jsou elektricky nastavitelná s pamětí. Ve výbavovém stupni L&K je standardně nabízena ventilace předních sedadel, sedadlo řidiče může být na přání vybaveno masážní funkcí.

Výbavový stupeň L&K nabízí standardně Sound System CANTON.