› Sportovní varianta vlajkové lodi značky ŠKODA vytváří další dynamické akcenty
› Rámeček masky chladiče a lišta mezi zadními světly v černé lesklé barvě
› Sportovní adaptivní podvozek a černý interiér se sportovními sedadly potaženými materiálem Alcantara® a kůží
› Nabídku barev karoserie doplňují nové metalické odstíny černá Crystal a modrá Race

ŠKODA SUPERB SPORTLINE

Dynamický vůz ŠKODA SUPERB SPORTLINE je sportovním vozem modelové řady SUPERB, který se od běžných modelů SUPERB odlišuje výraznými černými designovými prvky. Vůz ŠKODA SUPERB SPORTLINE, který je dostupný v karosářských verzích liftback a kombi, dostal přepracovanou masku chladiče v černé barvě, stejně jako standardně dodávaná černá 18″ kola z lehké slitiny. Rámeček masky chladiče a lišta mezi zadními světly s LED technologií jsou v černé lesklé barvě. Součástí standardní výbavy jsou full LED matrixové světlomety a o 10 mm snížený sportovní podvozek. Černý interiér doplňují sportovní sedadla čalouněná materiálem Alcantara® a kůží s nastavením hloubky sedáku, které je nabízeno na přání.

Zmodernizovaný vůz ŠKODA SUPERB SPORTLINE přebírá v modelové řadě SUPERB roli dynamického sportovního vozu. Sportovní vzhled potrhují černé designové prvky, mezi které patří rámeček černé, nově tvarované masky chladiče nebo nová horizontální lišta v leskle černém provedení mezi standardně dodávanými full LED zadními světly. Ke standardní výbavě patři také full LED matrixové světlomety a zadní dynamická směrová světla. Dynamický vzhled podtrhují nově tvarovaný přední nárazník s voštinovou strukturou a 18″ černá kola Zenith z lehké slitiny. 19″ leštěná kola Vega v antracitové barvě a 19″ kola Supernova v černé barvě jsou k dispozici na přání.

ŠKODA SUPERB SPORTLINE nabízí širokou paletu motorů

Model ŠKODA SUPERB SPORTLINE nabízí širokou paletu motorizací včetně plug‑in hybridní verze SUPERB iV se systémovým výkonem 160 kW (218 k). Všechny motory splňují emisní normu Euro 6d‑TEMP. Nejvýkonnější benzinový motor 2,0 TSI o výkonu 200 kW (272 k) je standardně dodáván s pohonem všech kol. U nejvýkonnějšího naftového motoru 2,0 TDI o výkonu 140 kW (190 k) je pohon všech kol na přání. Sportovní podvozek snížený o 10 mm je dodáván standardně.

Alcantara®, kůže, karbonový dekor v interiéru

V interiéru s převažující černou barvou zaujmou přední sportovní sedadla s integrovanými opěrkami hlavy, potažená materiálem Alcantara® a kůží a s kontrastním prošíváním. Přední sedadla mohou být na přání vybavena nastavením hloubky sedáku. Mezi další výrazné prvky verze SPORTLINE patří tříramenný kožený volant s kontrastním prošíváním, dekorační lišty s černým karbonovým dekorem a chromované ozdobné prvky. Vůbec poprvé je na přání možné čalounění sloupků a stropu černým kvalitním materiálem Alcantara®. Bezklíčový systém KESSY pro všechny dveře a ambientní LED osvětlení jsou součástí standardní výbavy. Displej infotainment systému zobrazuje specifické sportovní údaje, například hodnoty přetížení, teplotu motorového oleje a chladicí kapaliny.