Pokud si myslíte že je standardní Bugatti Chiron nudným vozem, pak si můžete zakoupit jeho skutečně výstřední verzi od Mansory.

Auto jaké jinde nenajdete

Mansory pravidelně rozděluje veřejnost svými projekty na ty, kteří jsou uchváceni a na ty, kteří jsou znechuceni. Jejich vozy jsou totiž extrémně okázalé a mnohdy velmi kýčovité. Zákazníky si však najdou vždy, a proto se nové a nové vozy stále objevují a většina z nich je pro běžného člověka zcela nedosažitelná.

To Mansory potvrdilo také na ženevském autosalonu, kde reprezentovalo upraven modely jako Rolls-Royce Cullinan „x Billionaire”, Lamborghini „Carbonado Evo,“ Mercedes-AMG třídy G „Star Trooper“ nebo Bugatti Chiron „Mansory Centuria.“ A právěBugatti patří k tomu nejextravagantnějšímu, co můžete na silnici potkat.

Automobil společnost vylepšila o celou řadu karbonových dílů s ryze estetickým účelem. V podbězích jsou nová kola a zcela vyměněn byl také výfukový systém s typickou koncovkou. Změny se odehrály také v interiéru, který je laděn do neonově modrých odstínů.

Kontroverzní úpravy doplňuje také velice kontroverzní cenovka, která se vyšplhala na 4 250 000 euro, tedy neuvěřitelných 108 milionů korun. Je pravdou, že se jedná o zcela unikátní automobil, i přesto je však cena naprosto extrémní.