› 31. října 2019 od 8 hodin: Tři zamaskované vozy ŠKODA OCTAVIA budou jezdit Prahou a Mladou Boleslaví
› #SkodaOctavia: Fanoušci mohou sdílet fotky na Facebooku, Twitteru a Instagramu a vyhrát
› Za nejlepší fotografie pozvánka na světovou premiéru nové generace vozu ŠKODA OCTAVIA

ŠKODA OCTAVIA čtvrté generace

Deset dní před oficiální světovou premiérou nové generace vozu ŠKODA OCTAVIA dostanou fanoušci značky ŠKODA jedinečnou příležitost spatřit novinku naživo a vyhrát exkluzivní pozvánku na prezentaci nového modelu dne 11. listopadu 2019 v Praze. Dva zamaskované exempláře modelu ŠKODA OCTAVIA se budou 31. října 2019 pohybovat po českém hlavním městě, třetí vůz bude jezdit v Mladé Boleslavi. Kdo jeden z těchto vozů vypátrá a vyfotí, může sdílet fotografie s hashtagem #SkodaOctavia na Facebooku, Twitteru a Instagramu. Nejlepší fotografie vyhrávají.

Srdce značky ŠKODA rozbuší 31. října 2019 také srdce fanoušků v Praze a Mladé Boleslavi. Ve čtvrtek budou v českém hlavním městě jezdit dva nové vozy ŠKODA OCTAVIA a další bude brázdit ulice Mladé Boleslavi. Fanoušci modelu mohou novinku sledovat, fotografovat a sdílej na sociálních sítích.

V Mladé Boleslavi bude nová OCTAVIA jezdit hlavně kolem hlavního závodu ŠKODA AUTO. V Praze budou vozy k vidění v Dejvicích, na Novém Městě (Václavské náměstí), v Karlíně a na Pankráci. Na kanálech sociálních sítí značky ŠKODA se uživatelé dozvědí, kde se zamaskované vozy právě nacházejí. Již dopoledne budou stát novinky u několika prodejců značky ŠKODA, kde budou moci fanoušci novou generaci vozu ŠKODA OCTAVIA – i když jen zvenčí – zblízka prohlédnout.

ŠKODA tři vozy opatřila speciální dvoubarevnou maskovací fólií, protože oficiální světová premiéra se koná teprve 11. listopadu 2019 v Praze. Tam budou přítomni fanoušci s nejlepšími fotografiemi. Hra o ceny začíná 31. října v 8 hodin a končí 3. listopadu 2019 ve 23:59 hod.

Maskovanou flotilu vozů ŠKODA OCTAVIA, která se bude pohybovat v Praze a Mladé Boleslavi, bude možné sledovat také na kanálech značky ŠKODA v sociálních sítích.

Termín: čtvrtek 31. října 2019 od 8 hodin.

Facebook: https://www.facebook.com/skoda.cz/
Twitter: https://twitter.com/skodaautonews
Instagram: https://www.instagram.com/skodacr/