V novém snímku s Jamesem Bondem by se mělo objevit hned několik unikátních vozů, mezi kterými nebude chybět čtyři vozy značky Aston Martin. Chybět nebude slavná BD5, která po letech opět dostane své slavné zbraně.

Klasiky od Astonu

James Bond v podání Daniela Craiga se naposledy představí v dubnu 2020. Film se bude jmenovat Není čas zemřít a jeho autoři již zveřejnili první trailer, který je nejen plný agenta s povolením zabíjet, ale také nádherných automobilů.

Trailer totiž prozrazuje, že se opravdu můžeme těšit na záplavu zajímavých automobilů, jak už naznačovaly některé informace. Aston Martin měl dodat filmařům hned 4 modely. Konkrétně by se mělo jednat o DBS Superleggera, Valhalla, DB5 a V8 Vantage. Tři z nich je možné v upoutávce vidět.

Největší hvězdou je samozřejmě DB5, které se poprvé ukázalo v Goldfingerovi. Navíc po dlouhých letech opět využije svou výzbroj, kterou jsou kulomety v předních směrovkách. Celý snímek by měl sledovat Bonda, který si užívá zaslouženého odpočinku na Jamajce.

Nakonec se však vrací do akce v momentě, kdy je dávným přítelem požádá o pomoc. Bond se tedy účastní mise na záchranu uneseného vědce, která se nakonec ukáže být mnohem složitějším úkolem, než se původně předpokládalo.

Mimo Daniela Craiga se můžeme těšit také na Bena Whishawa, který ztvární agenta Q a Ralpha Fiennese, která ztvární M. Roli záporáka si střihne Remi Malek, který nedávno exceloval v roli Freddiho Merkuryho. Objeví se také Christopher Waltz jako Ernesto Blofeld, který hrál již v předchozím snímku Spectre.