James Hetfield je nejen dobrý zpěvák, ale také milovník vozů a jejich vášnivým sběratelem. A nyní svou sbírku ukáže světu.

Jeden unikát vedle druhého

Přesně deset vozů bude vystaveno veřejnosti, protože se s Hetfieldem domluvilo americké muzeum Petersen Automotive Museum v Los Angeles, která uspořádá exhibici. Začíná se 30. ledna.

Návštěvníci si budou moci prohlédnout ty nejvzácnější a nezajímavější vozy, které Hetfield ve své rozsáhlé sbírce má. A jelikož jsou zpěvákovou vášní především upravené klasické vozy, budou právě tyto exempláře tím hlavním.

Představí se tedy například Packard Aquarius 1934, jedinečný vůz s nadčasovým designem. Dále Ford Iron Fist z roku 1936. Jen o rok starší je další unikátní kousek, kterým je Lincoln Zephyr VooDoo Priest. Ve sbírce nechybí ani jedinečný Ford Coupé Crimson Ghost z roku 1937.

Z roku 1936 je také Auburn Slow Burn, další z vozu s jedinečným charakterem. Zcela unikátní je také Jaguar Black Pearl 1948, který byl klasickou limuzínou poválečné éry.

Poskočme nyní o nějaký ten rok kupředu, což nás dostane k neuvěřitelnému Fordu F-100 Str8edge z roku 1956. Ve sbírce nechybí ani Buick Skylark Skycraper z roku 1953. A nechybí ani tradiční Lincoln Continental z roku 1961.