Být slavným a úspěšným fotbalistou Premier League sebou přináší spousty peněz a také touhu jezdit v luxusních automobilech. Kdo si na jaké vozy potrpí, a jak rychle si na ně vydělají?

Drahé vozy a fotbalisté prostě patří dohromady. Platí to i o fotbalistech Premiere League, mezi kterými se najdou majitelé skutečných lahůdek. Tak například Pierre-Emeric Aubameyang, který kope za Arsenal, vlastní ve své garáži Ferrari LaFerrari, oděné do velice křiklavé folie. Cena vozu byla odhadnuta přibližně na 34,4 milionu korun. Jak dlouhou si takový hráč na tento vůz vydělává? Stačí mu na hřišti strávit 6 hodin a 18 minut.

Stejný vůz vlastní i Son Hung-min z Tottenhamu. Ten si však na svůj vůz musel vydělávat o něco déle, rovných devět hodin.

Roberto Firmino, který mometnálně obléká brvy Liverpoolu má rád luxus, jinak by si nepořizoval Rolls-Royce Waraith za částku 10,7 milionu korun. Stejný model zvolil i Dele Alli z Tottenhamu. A majitelem modelu Dawn od stejné automobilky je i Michy Batshuayi z Chelsea. Ten potřeboval na trávníku strávit necelé tři zápasy, aby si na svůj vůz v hodnotě 8,2 milionu vydělal.

Mezi hráči Premiere League se najdou také milovníci Lamborghini. Patří mezi ne i Sergio Aguero z Manchester City. Jeho upravený Aventador měl mít hodnotu 8,1 milionu korun. Své Lamborghini má i Paul Pogba, Sead Klašinac či Ederson.

Mezi vůbec nejdražší vozy, které fotbalisté anglické Premiere League mají patří Ferrari 812 Superfast v ceně okolo 7,6 milionu korun, jehož majitelem je Paul Pogba a Dejan Lovren, kterému stačily dva zápasy, aby si jej mohl pořídit.

A jak byste si na takové vozy dlouhou vydělávali vy?