Juventus již po deváté slaví ligový titul a to je ideální příležitost k tomu udělat si radost něčím skutečně pěkným. Zatímco týmoví spoluhráči Cristiana Ronalda investují do šperků či hodinek Madeirský kanonýr však tyto materiál oslavy skutečně ve velkém. Koupil si totiž Bugatti Centodieci, které se stane klenotem jeho sbírky.

CR7 ví jaké vozy kupovat

Této zajímavé novinky by mělo vzniknout pouhých deset kusů, což znamená, že se jedná o velice chytrou investiční příležitost, a zároveň o velice drahou záležitost. Pro Ronalda by ovšem neměl být problém zaplatit za automobil částku 5,5 milionu dolarů, už jen vzhledem k tomu, že za něj Juve zaplatilo částku 100 milionů dolarů.

Centodieci je jedinečným automobilem především z toho důvodu, že sice vychází z modelu Chiron, který Ronaldo taktéž vlastní, ale vlastně tak vůbec nevypadá. Může za to především přepracovaný design, který odkazuje na slavní model Bugatti EB110 z 90. let.

Novinka je navíc poháněna i novou pohonnou jednotkou, konkrétně W-16 o výkonu 1600 koňských sil. A o něco jiný bude i zvuk, díky přepracovanému výfukovému systému. Masivnější difusor, který umožňuje dosahovat vyšších rychlostí při zachování dobré stability, je pak již jen pomyslnou třešničkou na dortu.

Ačkoliv by se mohlo zdát, že Ronaldou je osobou, která na co si vzpomene, to okamžitě má, v případě jeho nového Bugatti to tak úplně neplatí. Hvězdný hráč si musí nejdříve počkat na to, až mu bude jeho nový vůz postaven. A to nebude dříve než v příštím roce, takže má Ronaldo stále dostatek prostoru pro to, co nejvíce se soustředil na své hráčské výkony a nic jej nebude rozptylovat.