Bugatti je producentem neuvěřitelně znějících strojů, kdo však zná Bugatti trochu lépe, ten ví, že se značka podílí i na produkci audiosoustav s tím maximálně nejčistším zvukovým projevem.

Koncertní sál od Bugatti

Tím vyniká i novinka z dílny mistrů basu, kteří se spojili se společností Tidal Audio, aby společně přivedly na svět naprosto prémiové reproduktory, které počínají sérií Royale. Ty vynikají nejen křišťálově čistým zvukem, ale také unikátním designem.

Každá bedna je osazena čtveřicí subwooferů, které doplňují basové reproduktory s hliníkovými membránami. Dále je celá sestava doplněna o výškový reproduktor s diamantovou membránou, která se objevuje také v modelu Chiron.

Stejně jako u Chironu, umožňuje i tato reprosoustava pouštět zvuk z několika nezávislých zdrojů. Přijímací a vysílací technika přitom byla pojata maximálně designově a připomíná malé umělecké dílko. Protáhlá bedna měří 144 centimetrů, ale váží bláznivých 166 kilogramů. Vnější plášť je vyroben z leštěné nerezové oceli a barevné provedení lze libovolným způsobem konfigurovat tak, aby co nejlépe odpovídal hypersportu zaparkovanému v garáži.

Ostatně možnosti konfigurátoru jsou u této reprosoustavy skutečně až bezbřehé a za patřičný peníz lze k obrazu svému měnit kde co, což se týká i samotných materiálů. Diamanty, uhlíkové vlákno, sklo, kůže, gravírování, tmavý hliník, to vše lze do reproduktorů přidat, pokud je tedy zájemce dostatečně finančně zajištěn.

Reproduktory samozřejmě promění každou místnost v absolutní koncertní síň, což ovšem něco stojí. Částka to bude nejspíše astronomická, což napovídá i fakt, že se automobilka rozhodla cenovku raději ani nezveřejňovat. A dvojnásob to bude platit o limitovaných edicích Edition Noir a Edition Blanc.