Americký Super Bowl je sportovní událostí, na které se představují nejen atraktivní vozy ale také filmové novinky. Letos zde dostal prostor také trailer k již devátému pokračování snímku Rychle a zběsile, do kterého se vrátí někteří staří známí.

Známé tváře

Je to již téměř rok, co se objevil vůbec první trailer na snímek Rychle a zběsile s pořadovou číslovkou 9. Asi největším překvapením zde bude návrat postavy Hana, který by měl být již mrtvý. A přesto nás nejnovější třicetisekundový trailer opět mnohým překvapil.

V tomto krátkém sestřihu totiž uvidíme nejen Hana, který se objevil již ve třetím díle série s podtitulem Tokio Drift, ale objeví se například také postavy Seana Boswella či Twinkieho, kteří usedli k rodinnému stolu celého lupičského gangu.

Mimo nich nabídl trailer i několik akčních scén, ze kterých je jasné, že se film bude opět pohybovat na hranici reálných fyzikálních zákonů. Svědčí o tom například Toyota 86, která bočně prolétne výlohou, aby sundala náklaďák. Policejní vozy opět létají vzduchem a supersporty předvádějí šílené kaskadérské kousky. Ve filmu se objeví například Nissan GT-R R34, Noble M600 či klasický Dodge Charger.

Na konci upoutávky se pak zobrazí nápis brzy v kinech. Je ovšem otázkou, kdy toto brzy bude. Premiéra snímku byla původně naplánována již na květem minulého roku. Vše ale bylo z důvodu pandemické situace odloženo na letošní duben a nyní se opět mluví o květnu, konkrétně o 28. květnu 2021.

Premiéra se tak nejspíše bude odvíjet od pandemické situace ve Spojených státech a také ve světě. Nový trailer ovšem naznačuje, že bychom se nového snímku mohli dočkat již velmi brzy.