Tim Allen je u nás znám především pro své působení v seriálu Kutil Tim. Tento herec je ovšem znám také pro svou vášeň k automobilům, se kterými dříve závodil a také je sbírá. Jeho sbírka byla nyní natočena a jedné se skutečně o impozantní kolekci.

U herce v garáží

Hollywood je místo se skutečně vysokou koncentrací jedinečných vozů, na čemž se podílí i samotní herci. Někteří z nich mají dokonce celé sbírky unikátních automobilů, a mezi takové celebrity patří také Tim Allen, jehož láska k automobilům je skutečně veliká.

Ostatně na jeho sbírku se nedávno zajelo podívat i jedno z automobilových muzeí, které na návštěvě pořídilo dvě videa, které Allenovu sbírku přibližují více detailně. Ta obsahuje jak vozy klasické, tak i moderní kousky, mezi které patří například Tesla Model 3, o které Allen tvrdí, že se jedná o jeden z nejrychlejších vozů v jeho sbírce, ale sám jí příliš v lásce nemá.

Allen je totiž spíše na tradiční americké vozy, jak dokazuje u klasického Fordu Bronco. Nedaleko něj lze viděl unikátní Volkswagen Karmann Ghia vybavený díly z Porsche a také nádherné Volvo P1800. Mezi zástupce tradiční linie patří například Ford F100 či Chevrolet Impala SS se vzácným motorem z C4 Corvette ZR-1. Allen však má ve své sbírce i modernější kusy jako je Ford GT a Shelby GT 350R.

Na druhém videu jsou vidět některé klasiky jako je Shellb Mustang GT350H či několik Cadillaců. Najdeme zde také Jaguar E-Type, který stojí hned vedle extrémně vzácného Fordu Falcon z roku 1970. Opodál je pak možné vidět ještě několik hotrodů a také Camaro a dvě klasické Porsche. Je zkrátka vidět, že Tim Allen skutečně vozům rozumí.