Pokud jste dostatečně movití a kupujete si Rolls-Royce Cullinan, pak nejspíše budete mít i finance na jeho dovybavení rekreační vestavbou. Jedná se o elektrickou zásuvku, do které můžete uložit v podstatě vše, na co si vzpomenete. Samozřejmostí pak tako je, že si můžete ladit i barevné detaily zásuvky a další.

Fantazii se meze nekladou

Vestavba je určena k tomu, aby si do ní její majitelé vkládali vše, co jim může zpříjemnit jejich cesty. Do vyjímatelné přihrádky tak lze umístit v podstatě všechno možné. Asi nejtypičtějším příkladem je sada na piknik, díky které si můžete na cestách vystrojit příjemnou hostinu. Nejen že taková sada obsahuje vybavení na přípravu pokrmů, ale najdeme v ní i nástroje pro míchání drinků, které lze servírovat do sklenic s vyrytým monogramem Rolls-Roycu.

Ten, kdo si spíše než na hostiny v trávě potrpí na výhled do krajiny, může si přihrádku vybavit stolkem a dvěma židlemi, díky kterým může kdykoliv zastavit a pokochat se okolím. K tomu slouží také židlička Pursuit Seat vyrobení z kůže, hliníku a karbonu, v ceně 200 tisíc korun, která se do vestvby také vejde.

Že si lze přihrádku vybavit ale i skutečně nápaditě dokazuje spolupráce Rolls-Roycu s fotografem Markem Riccionim, který si nechal přihrádku uzpůsobit tak, aby se mu do ní vešel dron, počítač, tablet, oblečení a sluchátka.

Zkrátka zákazníkovo přání je v tomto případě rozkazem, pokud tedy disponuje dostatečně velkým finančním obnosem.