Někdo si na léto kupuje nové pastelové šaty, jiné zase pastelové vozy. Důkazem je speciální edice nabízena jedním z dealerů britské značky Aston Martin, který prodává hned několik modelů ve velice neobvyklých barvách.

Barvy duhy

Pastelově barevné modely jsou nabízeny pobočkou Aston Martin Newport Beach v Kalifornii. Pokud byste takový vůz chtěli, v současné době se jedná o jediného prodejce, který nabízí celou řadu skutečně jedinečných modelů.

Prvním je Vantage Coupe v provedení pastelově fialovém. Vůz je poháněn V8 a jeho nabídka potrvá po velice omezenou dobu. Komu by nesvědčilo kupé, může sáhnout po verze modelu bez střechy, která je naopak nabízena ve světle fialkové Cardamon Violet. I tento model je pohánění V8 a je skvělou volbou, pokud máte pravidelnější cesty kolem pláže, nebo rovnou na ní.

Komu by naopak víc seděl chlapáčtější vůz, může sáhnout po SUV DBX, byť jeho barva příliš mužsky nepůsobí. Jedná se totiž o Vibrant Coral, tedy světle růžovou, některé dámy by možná řekly až lososovou barvu, díky které bude DBX rozhodně vyčnívat ze záplavy ostatních SUV, které lze na silnici potkat.

Nabídka modelů by samozřejmě nebyla kompletní, pokud by chyběl model DB poháněný V8. V tomto případě je vyvedený v tyrkysové barvě Butterfly Teal, případně je k dostání také ve verzi bez střechy v blankytně modrém laku Clear Water.

Každý z těchto modelů je dokonalou příležitostí, jak udělat malý rozruch ve světě vozů Aston Martin, které jsou nejčastěji stříbrné.