Lando Rover představil dvě nové edice pro ty zákazníky, kterým by klasický Range Rover přišel poněkud neluxusní. Obě verze vznikly ve speciální divizi týmu SV Bespoke.

To nejlepší

Prvním je verze Range Rover AVAutobiography Ultimate, který přináší kombinaci matného laku Orchad Green a černě lakované střechy. Ty doplňují kovové nápisy umístěné na kapotě a zadních dveří doplněné o další estetické prvky.

Provedení Ultimate je nabízeno také pro Range Rover s prodlouženým rozvorem, který nabízí zadní sedadla s prostorem pro nohy dlouhým 1,2 metru. Sedačky jsou navíc vyhřívané i chlazené, sklopné a čalouněné semianilinovou kůží, a mají odkazovat na sedadla v letadlech.

Nechybí ani funkce masáže horkými kameny či opěrka pro lýtka a nohy. Zadní konzole obsahuje integrované hodinky Zenith i chlazený box spolu s výklopnými stolečky. To vše pod kapotou doplňuje přeplňovaný zážehový osmiválec o výkonu 565 koní a případně také plug-in hybridní ústrojí.

Druhá speciální varianta nese jméno SVAutobiographic Dynamic. Najdeme v ní výhradně přeplňovanou V8 a k dostání je pouze v kombinaci se standardním rozvorem náprav. Celý vůz byl nakonfigurován tak, aby co nejvíce vycházel vstříc agilitě. Snížen byl i podvozek a nechybí ani systém Dynamic Response, který omezuje náklony karoserie.

Součástí vozu jsou 22 palcová kovaná kola a nechybí ani stylové detaily jako jsou červená pádla pod volantem. Toto provedení je nabázeno za částku 5 048 472 korun. Provedení Ultimate pak prozatím v tuzemské nabídce chybí, ovšem jeho cenovka by pod 5 milionů korun také neměla jít.