Britský moderátor je známý především díky svým motoristickým pořadům jako je Top Gear či Grand Tour. Jak je ale vidno, od aut si rád občas odpočine a zaskočí do trochu jiného prostředí.

Clarkson a jeho ovce

To udělal i ve své nové show, ve které se nevěnuje automobilům, ale veškerému dění na své farmě. V novém pořadu Clarkson’s Farm, který by se měl objevit na Amazon Prime 11 července, bude skutečně ukazovat, jak hospodaří na své opravdu velké farmě.

Jak by měl celý pořad vypadat ukazuje první upoutávka na seriál, která se objevila na Youtube kanálu pořadu The Grand Tour. V ní můžeme slyšet i tato slova. „Tento stárnoucí muž si postavil živobytí na rychlé jízdě a křičení náhodných nesmyslů. Také ale vlastní docela velké hospodářství a někdy před rokem se rozhodl, že by byl skvělý v jejím řízení,” zní v úvodu traileru. Na tato slova rychle navazují záběry různých katastrof a nedorozumění.

Je tedy jasné, že se nová show ponese ve stejně ztřeštěném duchu, jako Clarksonovy motoristické pořady a vlastně by asi bylo i překvapením, kdyby tomu bylo jinak. I přesto prý nebylo natáčení vyloženě idylickou záležitostí. Problémy dělalo počasí, nájezdy dřepčíků a také sama výsadba. O nevyhovujícím odpružení v traktoru Lamborghini ani nemluvě.

„Problémem je, že traktor má funkční odpružení a sedadlo má odpružení, takže když jde sedadlo dolů, traktor jde nahoru. To znamená, že neustále střídáte nárazy hlavou do stropu a stlačování páteře,“ uvedl Clarkson.

Farmářské show se však nakonec dočkáme, a dočkáme se také pokračování pořadu The Grand Tour, která nebude o příliš velké cestování, ale tak trochu nás vrátí do starých dobrých časů Top Gearu, kde pánové korzovali především po domovské Británii.