Mnoho motoristů miluje kempování s pomocí přívěsu. Pokud jste si doposud obytný přívěs jen půjčovali a přemýšlíte o pořízení vlastního, skvělou inspirací pro vás bude luxusní retro přívěs Airstream and Pottery Barn.

Luxus na cestách

Cestovní přívěs spojuje klasický stříbrný exteriér společnosti Airstream s interiérem vyzdobeným nábytkem a dekoracemi Pottery Barn. Společnosti Airstream a Pottery Barn se spojily a vytvořily speciální přívěs pro cestování. 28-metrový přívěs spojuje ikonický stříbrný exteriér společnosti Airstream s interiérem plným nábytku, lůžkovin a kuchyňských předmětů z Pottery Barn. Jeho cena je vysoká a sice 145 000 dolarů (v přepočtu cca 3,2 milionu korun), ale získáte za ni něco krásného. Interiér byl navržen stylisty Pottery Barn s plážovým, špičkovým tématem inspirovaným Pacific Coast Highway.

Pohodlí především

Přívěs Airstream x Pottery Barn vychází z 28-palcového mezinárodního modelu a je vybaven hlavní postelí nebo dvěma oddělenými postelemi jako hlavními ložnicemi, s dalším prostorem pro dva na spaní na sklopné jídelně. Součástí je úložný systém pod postelí, který maximalizuje prostor skříně. Lněné povlečení poskytuje Pottery Barn, stejně jako zbytek interiérových tkanin, včetně zatemňovacích závěsů, které se ovíjejí kolem přední a zadní části panoramatických oken přívěsu.

Standardní interiérový nábytek Airstream byl vyměněn za speciální kusy, včetně jídelního stolu z masivního dubu a sekční pohovky podobné kolekci nábytku Big Sur společnosti Pottery Barn. Společnost Airstream také změnila nástěnné svícny přívěsu a dvířka horní skříňky na kusy, které odpovídají designu interiéru Pottery Barn. Kuchyňské a koupelnové baterie mají matně černý povrch a v kuchyni je nerezový dřez se zástěrou.

Plně zásobená kuchyně obsahuje masivní ořechové prkénko, 16-dílnou kamennou sadu nádobí, stříbro, sadu kuchařských nožů a blok a praktickou sadu barware na koktejly. Když už mluvíme o koktejlech, hostitelé budou moci obsluhovat hosty prostřednictvím stolu, který se připevňuje k exteriéru přívěsu na parapetu v kuchyni.

Přívěs Airstream x Pottery Barn budete moci spatřit v kempech hledáním jeho pruhovaných markýz. Všechny modely jsou dodávány také s venkovním skládacím stolem a křeslem a speciální rohožkou. Přívěs je nyní k dispozici u prodejců Airstream a jeho vyvolávací cena je kolem 145 000 dolarů.