Na oslavu uvedení svého Flying Spur Hybrid nabízí Bentley benzínový elektrický model ve speciální edici Odyssean Edition. Tento speciální model, ovlivněný designovými prvky viděnými v konceptu EXP 100 GT, představuje první krok vpřed v oblasti udržitelného luxusu v rámci takzvané strategie „Beyond100“ společnosti Bentley.

Interiér je vybaven tříbarevným schématem čalounění zakončeným vysoce kvalitní kůží zvolenou pro svou udržitelnost a dlouhodobou odolnost. Na panely je aplikován ručně vyrobený tvíd složený z britské vlny s tonálními barvami spředený do zakázkové příze. Dřevěné obložení dýhy Koa s otevřenými póry (tloušťka 0,1 milimetru) používá o 90 procent méně laku než vysoce lesklé dýhy. Lemuje palubní desku a panely předních dveří.

Kabinu dále zvýrazňují ombré povrchové úpravy, výšivky na míru a vznešené prošívání diamantovými vzory, to vše je inspirací pro koncept 100 GT. Pro uhlazenější vzhled je středová konzola zakončena minimalistickou dýhou Piano Linen. Akcenty čalounění jsou měkká, teplá kůže zvaná Autumn. Vedle moderní plátěné kůže si zákazníci mohou vybrat z pěti specifikací interiéru: kůže Beluga, Porpoise, Cricketball, Brunel nebo Burnt Oak. Koberce z jehněčí vlny mohou navíc jako upgrade nahradit standardní podlahové rohože.

Pokud jde o možnosti výbavy, paket Touring Specification přidává sadu pokročilých asistenčních systémů pro řidiče, mezi něž patří adaptivní tempomat, jízdní pruh, noční vidění a head-up displej. Další přibalené položky se skládají z LED uvítacích lamp vyzařujících logo Bentley, koženého čalounění stropu, čalounění diamantovým vzorem na dveřích a zadních čtvrtích, otočného displeje Bentley a okolního osvětlení.

Exteriér Odyssean Edition je vybaven 21palcovými koly, předními a zadními nárazníky, spodní částí karoserie a rámečkem světlometů a zadních světlých prvků. Bentley doporučuje exkluzivní výběr šesti exteriérových laků; kupující se však mohou rozhodnout pro jiné barvy.

Flying Spur Hybrid je poháněn 2,9litrovým šestiválcem twin-turbo spojeným s elektromotorem, jehož kombinace generuje vrchol 536 koní a točivý moment 553 lb-ft. Bentley nezveřejnilo další podrobnosti o cenách, datu prodeje ani o tom, kolik modelů Flying Spur Hybrid Odyssean Edition plánuje vyrobit.