Značka Aston Martin byla dlouhou dobu spojovaná s vozy slavného Jamese Bonda, ale když nová bondovka „Není čas zemřít“ konečně vyšla po zpožděních způsobených koronaviry, Land Rover se pouští do akce s limitovanou edicí Defender inspirovanou nejnovějším filmem 007.

Edice Land Rover Defender V-8 Bond Edition kombinuje nedávno představené pohonné ústrojí V-8 se čtyřdveřovým stylem karoserie Defender 110 a některými stylistickými prvky specifickými pro Bonda inspirovanými Defendery, které se objevily v „Není čas zemřít“. To zahrnuje Extended Black Pack, 22palcová kola Luna Gloss Black a přední brzdové třmeny Xenon Blue.

Interiér dostává speciální spouštěcí animaci s dotykovým displejem s logem 007, grafikou louže pro konkrétní model a některými znaky 007, které zdůrazňují jedinečnost tohoto Defenderu.

Nebyly provedeny žádné mechanické změny, takže stále dostanete 5,0litrový přeplňovaný V-8 s výkonem 518 koní a točivým momentem 416 liber. Land Rover zrychlí z 0 na 100 km/h za 5,4 sekundy, s maximální rychlostí 240 km/h. Modely V-8 také dostávají specifické vyladění pro odpružení a 8stupňovou automatickou převodovku, stejně jako elektronický aktivní zadní diferenciál.

Produkce Bond Edition bude omezena na 300 kusů, přičemž ceny začínají na 115 950 dolarech. To je zhruba o 15 000 dolarů více než základní Defender 110 V-8. Land Rover také nabízí verzi V-8 dvoudveřového Defenderu 90, od 98 550 $, ale není způsobilý pro ošetření Bond Edition.

Ve hře „Není čas zemřít“ se má objevit i několik dalších Land Roverů, včetně dvojice modelů Range Rover Sport SVR, Range Rover Classic a Series III. Hlavním automobilovým lákadlem však pravděpodobně bude Aston Martin DB5, jehož repliky byly postaveny na míru pro film.