• ŠKODA KAROQ SPORTLINE exkluzivně nabízí benzinový motor 2,0 TSI o výkonu 140 kW (190 k) 
  • Výrazné černě lakované prvky karoserie a osmnáctipalcová kola ve standardní výbavě
  • Interiéru dominují černé designové prvky a sportovní sedadla potažená látkou ThermoFlux

ŠKODA KAROQ SPORTLINE

KAROQ SPORTLINE je vrcholnou verzí úspěšné modelové řady KAROQ. Motorová paleta vozu KAROQ SPORTLINE zahrnuje výkonné pohonné jednotky modelové řady, s výjimkou motorů 1,0 TSI a 2,0 TDI o výkonu 85 kW. Nejvýkonnější benzinový agregát modelové řady, 2,0 TSI, je určen exkluzivně právě pro model ŠKODA KAROQ SPORTLINE. Disponuje výkonem 140 kW (190 k) a je standardně vybaven automatickou sedmistupňovou převodovkou DSG a pohonem všech kol. Model KAROQ SPORTLINE charakterizuje mnoho černě lakovaných prvků karoserie. Sportovní černá barva dominuje také interiéru.

Vrcholný model modernizovaného vozu KAROQ charakterizují designové prvky typické pro verzi SPORTLINE, mezi které patří například přední nárazník lakovaný v barvě vozu. Součástí standardní výbavy jsou dále černě lakované doplňky karoserie, například střešní nosiče, lišty kolem bočních oken nebo rámeček masky chladiče. Dalšími prvky v černé barvě jsou difuzor zadního nárazníku lakovaného v barvě vozu, kryty zpětných zrcátek a 18″ kola z lehké slitiny Procyon s aerodynamickými kryty. Na přání jsou dostupná 19″ kola z lehké slitiny Sagitarius s aerodynamickými kryty. Na předních blatnících se nachází plaketa SPORTLINE. Součástí standardní výbavy modelu ŠKODA KAROQ SPORTLINE jsou také Matrix-LED přední světlomety a adaptivní podvozek DCC.

Černá sedadla potažená materiálem ThermoFlux

Sportovní černá barva dominuje také interiéru. Přístrojovou desku zdobí dekorační obložení Piano Black, dekorační lišty ve výplni dveří jsou v dekoru Carbon. Černý je také strop stejně jako sportovní sedadla s integrovanými opěrkami hlavy potažená prodyšnou látkou ThermoFlux. Koženou řadicí páku zdobí stříbrné kontrastní švy. Tříramenný sportovní multifunkční volant zdobí plaketa s nápisem SPORTLINE. Dekorační nástupní lišty vpředu mají nápis KAROQ. Součástí standardní výbavy modelu SPORTLINE je také ambientní LED osvětlení, které nyní osvětluje také výplně zadních dveří v deseti různých barvách.