› Zkraťte dětem cestování: ŠKODA AUTO připravila ve spolupráci se známými osobnostmi z řad svých influencerů a partnerů pohádky pro nejmenší
› Ený a autíčka – 5 audiopříběhů k poslechu na YouTube a Spotify
› K sérii pohádek se váže soutěž o předplatné na streamovací platformu Netflix

ŠKODA AUTO Česká republika

ŠKODA AUTO Česká republika přichází v předvánočním čase s pětidílnou sérií pohádkových vyprávěnek Ený a autíčka, kterou vydává jako dárek pro všechny uživatele a jejich děti. Při jízdě třeba za příbuznými si tak může příjemně zkrátit čas celá rodina.

Pohádky namluvily známé osobnosti z řad influencerů a partnerů značky ŠKODA. Hned dvakrát se ke slovu dostal Miroslav Donutil, jenž propůjčil svůj hlas příběhům O autíčku, které nemluvilo a O autíčku, které chtělo být všude první.

Audiopohádky startují rodinný „podcastový“ Spotify účet ŠKODA AUTO Česká republika, kde bude umístěno všech pět namluvených příběhů, které budou k nalezení i na YouTube, iTunes a v krátkých střizích se objeví i na facebookovém a instagramovém profilu tuzemského zastoupení značky ŠKODA. Cílem je poskytnout rodičům doma i ve vozech ŠKODA milé pohádky pro společné chvíle, třeba při cestě na návštěvu příbuzných. Pohádková série Ený a autíčka sestává z pěti příběhů, které spojují hrdinové Ený, Fabián a Kamilka. 

Pohádky namluvily známé osobnosti z řad influencerů a partnerů značky ŠKODA. Herečka Táňa Malíková si vybrala pohádku O autíčku, které nechtělo být na řetězu.

„Během adventu na našich sociálních médiích představíme audiopohádky jako dárek pro naše zákazníky a fanoušky značky ŠKODA. Komunikace bude pokračovat do konce roku, abychom pokryli nejen dobu předvánoční, ale i následující dny, kdy se navštěvují rodinní příslušníci a tráví spolu volný čas.“


Libor Šedivák, vedoucí marketingu ŠKODA AUTO Česká republika

Pohádky namluvily známé osobnosti z řad influencerů a partnerů značky ŠKODA. Populární kuchař Jan Punčochář vypráví příběh O autíčku, které div nevypustilo duši.

Pohádky namluvily známé osobnosti z řad influencerů a partnerů značky ŠKODA. Hned dvakrát se ke slovu dostal Miroslav Donutil, jenž propůjčil svůj hlas příběhům O autíčku, které nemluvilo a O autíčku, které chtělo být všude první. Herečka Táňa Malíková si vybrala pohádku O autíčku, které nechtělo být na řetězu, zatímco populární kuchař Jan Punčochář vypráví příběh O autíčku, které div nevypustilo duši. Herec Radim Fiala si na závěr střihl pohádku Jak přišel do kraje mráz. K pohádkám vydává ŠKODA AUTO i kreslený vizuál s hlavními hrdiny, od něhož jsou odvozeny všechny ostatní kreativy na sociálních médiích. Vizuály a další podklady mohou libovolně využít i autorizovaní prodejci značky ŠKODA, pro něž je také připraven speciální leták do showroomu.