› ŠKODA AUTO rozšiřuje modelovou řadu ENYAQ iV o elegantní kupé
› Digitální prezentace bude přenášena živě
› Živé vysílání bude přístupné také prostřednictvím profilů ŠKODA AUTO na sociálních sítích 
› Webová stránka skoda-virtual-event.com je již dostupná a přináší první video upoutávky

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV

Fanoušci značky ŠKODA a zástupci médií mohou světovou premiéru nového vozu ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV sledovat 31. ledna v 16:00 hodin středoevropského času živě na webové stránce skoda-virtual-event.com. Webová stránka, která je již nyní dostupná, přináší pomocí video upoutávek první pohled na nový vůz. Zájemci se k živému vysílání připojí i na sociálních sítích ŠKODA AUTO (Facebook a Twitter) nebo na platformě ŠKODA Storyboard (skoda-storyboard.com).

Po úspěšném uvedení vozu ENYAQ iV rozšiřuje ŠKODA AUTO svou první čistě elektrickou modelovou řadu, založenou na modulární platformě pro elektromobily (MEB) koncernu Volkswagen, o druhou karosářskou variantu s emocionálnějším vzhledem. Světová premiéra vozu ENYAQ COUPÉ iV, která proběhne 31. ledna, bude přenášena v digitálním online formátu. Premiéra nového modelu začíná 31. ledna v 16:00 hodin středoevropského času a bude možné ji sledovat živě online.

Zájemci se mohou připojit k digitální prezentaci prostřednictvím hlavní stránky skoda-virtual-event.com. Do té doby se již nyní mohou naladit na premiéru video upoutávkami předsedy představenstva Thomase Schäfera a dalších členů představenstva společnosti ŠKODA AUTO. Do světové premiéry budou postupně uvedena čtyři videa.

Před zahájením živého vysílání v 16:00 hodin středoevropského času budou všichni návštěvníci hlavní stránky upozorněni, aby se včas posadili na své oblíbené místo ve virtuálním kinosále. Budou mít tak na vůz ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV vždy skvělý výhled. Po skončení premiéry budou mít na hlavní stránce a na platformě ŠKODA Storyboard k dispozici ke stažení kompletní informace a tiskovou mapu k novému vozu ENYAQ COUPÉ iV.