Kabina elektrické dodávky vypadá v oranžovo-bílém krémovém barevném schématu zábavně a nechybí ani skvělá překvapení. Dlouho očekávaný debut Volkswagen ID.Buzz, elektrické dodávky, je hned za rohem a VW zveřejnil několik fotografií interiéru, aby povzbudil naši chuť na úplné odhalení.

Veselé a příjemné vozidlo

Toto je přesně EV Microbus, který dostaneme pro evropský trh. Od verze pro USA se bude poněkud lišit, což bude verze s delším rozvorem se třemi řadami sedadel. Zdá se, že zde vyobrazený model má pouze dvě řady sedadel s prostorem pro pět cestujících a v Evropě se budou prodávat i nákladní verze pro komerční zákazníky, které ve Státech neseženete. Interiér v oranžovo-bílém barevném provedení působí svěže a zábavně a vzbuzuje naši zvědavost na různé možnosti přizpůsobení obložení a čalounění, které VW nabídne. A takový drzý retro design by nebyl bez několika překvapení, které VW podrobně popsal. Společnost také tvrdí, že dodávka nabídne vestavěný otvírák na lahve a škrabku na led.

Tato atraktivní kombinace oranžové látky a bílého koženého čalounění vypadá dobře a na sedadlech nechybí ani kontrastní oranžové prošívání. “ID.” logo je vyzdobené na předních sedadlech a označuje tuto dodávku jako součást elektrické řady VW, která také zahrnuje crossover ID.4.

Tato silueta je vepsána do černého plastu na straně krytu zadního sedadla; viděli jsme to na větší fotografii interiéru.

Podobná silueta se nachází na tomto strukturovaném žlutém plastovém kousku, ale jeho umístění je nejisté.

Tento roztomilý mrkací smajlík je na vnitřní straně kliky dveří. VW říká, že chce, aby tyto zábavné doteky byly objeveny až „na druhý pohled“.