Vozy automobilky ŠKODA jsou nejen národní značkou, ale v Česku také tou nejprodávanější. Vlastníte také jeden z nich a hledáte ideální pojištění? Tak právě vám přinášíme přehledné informace o jejich pojištění.

Výhodné povinné ručení

Povinné ručení je od podstaty zákonnou podmínkou pro provoz vozidla. Znamená to, že bez povinného ručení se žádný řidič neobejde, jinak mu hrozí pokuta a placení následků způsobené nehody z vlastní kapsy.

Vozy značky ŠKODA Auto mívají jedno z nejvýhodnějších povinných ručení. Pojišťovny totiž přihlížejí k tomu, že jde o zdaleka nejoblíbenější automobily na českých silnicích. Rozhodně máte z čeho vybírat.

Srovnejte jednotlivé nabídky

Abyste si byli jistí v tom, že získáte tu nejlepší nabídku pojišťoven, doporučujeme provést srovnání povinného ručení. Vše lze velmi snadno spočítat online z vašeho vlastního počítače, tabletu nebo mobilu. Rozhodně k tomu využijte kalkulačku povinného ručení, kam vypíšete všechny důležité údaje o vozidle i pojistníkovi. Cena a produkt se vám objeví najednou a vy si jen vyberete pojištění, které se blíží vašemu ideálu.

Na kolik vás vyjde pojištění pro auto ŠKODA?

Pokud jde o klasický model, tedy benzinovou Octavii 1.4 z roku 2012 a pojistníka z okresního města ve věku 34 let, pak vyjde povinné ručení od 1 200 Kč do 3 700 Kč ročně. Při zvolení nejnižších limitů se pak obvykle nedostanete více jak na 2 700 Kč.

Parametry pojištění můžete volit tak, abyste se dostali k nejlevnějšímu povinnému ručení. Pamatujte ale na to, levné pojištění nemusí znamenat výhodné. Vždy záleží na tom, jaké si vyberete limity pojistného plnění, pokrytí rizik, rozsah asistenčních služeb a další připojištění.

Přejeme spoustu pohodově najetých kilometrů s tím správným pojištěním pro vůz značky Škoda.