BMW M2 CS představuje nejžhavější a nejlehčí verzi výkonného kupé. A se světem, který svědčí o příchodu nového M2, přirozeně vyvstává očekávání na modely Competition a CS. Bohužel BMW nebude brzy vyrábět další modely M2 Competition. Pro ty, kteří se nemohli dočkat příštích modelů Competition nebo CS, má G-Power výkonnostní upgrade pro M2 CS s názvem G2M CS Bi-Turbo. Jde o působivý upgrade výkonu, podpořený téměř 40 lety zkušeností německé tuningové firmy s optimalizací BMW.

Úžasné vylepšení

Specialisté z G-Power proměnili M2 CS v dokonce vysoce výkonný stroj s výkonem až 660 koní a točivým momentem 590 liber-stop (800 Newtonmetrů).

Zvýšení výkonu je dosaženo kombinací hardwarových a softwarových upgradů, včetně sportovního svodu, vstřikovačů GP-660, centrálního šroubového uzávěru klikového hřídele, výfukového systému GP Deeptone se čtyřmi uhlíkovými koncovkami a modernizace turbodmychadla GP-700. Turbodmychadlo GP-700 má kompresory poháněné proudem výfukových plynů, které jsou efektivnější díky větším kompresorovým a turbínovým kolům, větším CNC frézovaným skříním a optimalizovaným lopatkám turbíny.

G-Power nabízí čtyři stupně upgradu výkonu s možnostmi od 500 hp do 660 hp. Zákazníci si také mohou vybrat další úpravy, jako je zvýšení limitu Vmax, převodový software GTS, CNC frézovaný balíček chladiče plnicího vzduchu, posilovací potrubí a sportovní vzduchové filtry.

K dispozici jsou také estetická vylepšení, jako jsou kované ráfky Hurrica e RR a zadní křídlo GP-Dynamic Wing RR vyrobené z karbonu, které nejen vylepšuje vzhled vozu, ale také optimalizuje přítlak na zadní nápravu pro lepší stabilitu při vysokých rychlostech.

Jak již bylo zmíněno, Markus Schroder v rozhovoru potvrdil, že v příštích několika letech nebudou v showroomech BMW nové modely M2 Competition nebo CS. Buď můžete jít na tento G-Power laděný F87 M2 CS, nebo, jak společnost oznámila, počkat na hardwarové a softwarové upgrady pro nově odhalené BMW M2 , které by měly dorazit během několika příštích týdnů.