› Nová aplikace infotainmentu nabízí podrobné aktuální informace o nabíjecích stanicích v okolí, včetně jejich okamžité dostupnosti a dalších bodech zájmu 
› Uživatelé aplikace Powerpass Map mohou udělovat dobíjecím bodům hodnocení a zveřejnit svou zpětnou vazbu přímo v infotainmentu vozu
› Powerpass Map je k dispozici pro modelovou řadu Enyaq iV 

ŠKODA Enyaq iV

Nová aplikace Powerpass Map rozšiřuje možnosti ekosystému Škoda iV. Aplikace, která je dostupná pro modelovou řadu Enyaq iV, zobrazuje polohu a detailní informace veřejných dobíjecích bodů na středovém displeji infotainmentu. Uživatelé mohou také dobíjecím bodům udělovat hodnocení a zveřejňovat své komentáře. Tyto informace se na displeji zobrazí jako nedávné hodnocení a zpětná vazba. Aplikace Powerpass Map je nyní k dispozici zdarma ke stažení z palubního online obchodu ve všech modelech Enyaq iV či Enyaq Coupé iV vybavených softwarem ME3.0 nebo novější verzí.

Poloha nabíjecích stanic se zobrazuje na mapě na středovém displeji
Nová aplikace infotainmentu Powerpass Map poskytuje řidičům modelů Škoda Enyaq iV či Enyaq Coupé iV intuitivní přístup ke komplexním a aktuálním informacím o veřejných dobíjecích bodech pro elektromobily. Mapa zobrazuje dostupné dobíjecí body v síti Powerpass i mimo ni, což zahrnuje více než 500 000 dobíjecích bodů po celé Evropě. Řidiči mohou s použitím filtrů přizpůsobit vyhledávání dobíjecích bodů svým vlastním požadavkům. Palubní aplikace Powerpass Map je k dispozici zdarma ke stažení z palubního online obchodu za předpokladu, že je vůz vybaven softwarem ME3.0 nebo vyšším. Dobíjecí body mohou uživatelé i nadále vyhledávat a zobrazovat také v mobilních aplikací MyŠkoda či Powerpass.

Informace o infrastruktuře a hodnocení dobíjecích bodů
Aplikace infotainmentu Powerpass Map nabízí komplexní informace o nabíjecích stanicích v okolí, včetně provozní doby, aktuálně dostupného počtu dobíjecích bodů, maximálního dobíjecího výkonu a sazeb. Nabíjecí stanice sítě Powerpass jsou lehce rozpoznatelné díky speciálnímu symbolu zobrazenému na mapě. Aplikace infotainmentu také nově nabízí funkci pro hodnocení a zpětnou vazbu v reálném čase. Uživatelé mohou dobíjecí body hodnotit jednou až pěti hvězdami a zveřejňovat pro potřebu ostatních uživatelů svůj komentář. Řidiči také dostávají informace o dalších místech zájmu v okolí, jako jsou např. obchody či restaurace. Budoucí aktualizace aplikace umožní využívat řadu dalších funkcí, díky kterým budou moci uživatelé spravovat svůj Powerpass účet – zvolit si požadovaný tarif či procházet svou historii nabíjení. Uživatelé také budou moci prostřednictvím Powerpass Map zahájit proces dobíjení.