Málo který sraz se může pochlubit takovou popularitou tak jako dvakrát do roka pořádaný Relax Meeting. Červnová akce umístěná do paddocku legendárního pardubického dostihového závodiště a zářijový sraz v autokempu Konopáč u Heřmanova Městce. Právě tam o v

Relax Meeting – ATC Konopáč u Heřmanova Městce

Řada z nich dorazila již v pátek, kdy probíhala volná zábava a pokec nejen o autech,  a tak kdo přijel v sobotu o něco později se už musel spokojit s parkováním svého miláčka na těch horších místech. Během sobotního dopoledne proběhla nutná registrace do soutěže Show&Shine a přišlo na řadu tradiční představování aut na plachtě. Dvojice moderátorů byla stejná jako před týdnem na srazu v Plasích a to stále populárnější Honza “Bary” – Janička “Chaotička”. Jako bonus lahodící oku každého diváka a čočce všech fotoaparátů, u nichž se počet snímků z celé akce minimálně zdvojnásobil, byla po celou dobu soutěže přítomnost dvou sličných hostesek rozdávají úsměvy na všechny světové strany.

… dB Drag, EASCA

Součástí akce kromě soutěže Show&Shine bylo také Mistrovství České Republiky v dB Drag Racing a Bass Race, Mistrovství České Republiky v EASCA a kromě klasického kola Tuning ligy i její vyvrcholení, čili finále a Relax Neon Cup. Jako doplňkové akce BMX Freestyle flatland show, promítání večerního kina – Fast&Furious I, Strip show, večerní party s DJ´s a představení hasičského záchranného sboru – stříhání vozidla a vyproštění raněného.

TOP 3 Show&Shine

V pozdějších odpoledních hodinách proběhlo očekávané vyhlášení výsledků a předání pohárů. Zajímavostí, která podtrhuje prestiž a oblíbenost této akce je fakt, že v TOP 3 Show&Shine se umístila auta, která celkově patří ke špičce české scény – Škoda Favorit – Karel Buzický, Honda Civic – Pavel Kočenda a Peugeot 306 – Martin Slepička.

Fotogalerie Relax Meeting Heřmanův Městec