Před časem jsme Vám na našich stránkách představili Muzeum Auto Škoda a Depozit Auto Škoda, ve kterých jsme příznivcům vozů s okřídleným šípem přinesli velmi obsáhlé reportáže, včetně dvou velkých galerií. Myslíme si, že díky bohaté historii nesmíme zapom
Jen připomenu, že čtyři automobilky na celém světě se mohou pochlubit více jak stoletou nepřerušenou výrobní tradicí a Škoda Auto je jednou z nich. Příběh začal roku 1895 v Mladé Boleslavi, kde byl také vyroben první vůz pod názvem Voiturrete. Za více jak století nejenom vznikají nové stále modernější vozy, ale také přibývá Těch starších. Ty se ne vždy dostanou k ekologické likvidaci a obvykle skončí někde na nějakém zastrčeném místě.

To nás vedlo k nápadu, aby jste se mohli i vy podílet na tvorbě podle nás velmi zajímavé fotogalerie. Jedná se o fotografie Škodovek, které jsou zapomenuté někde v kopřivách. Pokud o nějakých víte, nafoťte ji a vložte ji jako příspěvek do Emailu olin@skodahome.cz  Fotografie dávejte v minimálním rozlišení 1024×768.

Zároveň bychom tímto vyhlásili soutěž o nejzajímavější fotografii Škoda v kopřivách. Uzávěrka soutěže bude ukončena k 31.10.2010 . Poté tým SKODAHOME vybere finálovou sedmičku, kde pak měsíc budete pomocí ankety výbírat nejlepší  fotografii, která bude oceněna.

Jestliže bude finálová sedmička kvalitně na vysoké úrovni, bude z fotografií připraven kalendář na rok 2011. Takto bychom chtěli pokračovat každý rok, jen témata na focení by se měnila Hlavní podmínkou do soutěže je, aby fotografie byla Vaše a zveřejněním na našich stránkách a zasláním do Emailu, nám dáváte souhlas s použitím Vaší fotografie pro naše účely (kalendář). Dále všichni co budou mít fotografie v TOP7, dostanou kalendář zdarma.