V této době jezdí na našich silnicích okolo dvou miliónů automobilů značky Škoda, které jsou a budou i nadále nejrozšířenějším automobilem v České republice.

Automobily Škoda – technické a seřizovací hodnoty

Publikace, kterou Vám představujeme chce poskytnout informace o Škodovkách vyrobených v naší největší automobilce během posledních více jak 30 let. Příručka je určena především uživatelům a příznivcům vozů Škoda, ovšem užitečné informace by měla poskytnout také automechanikům a provozovatelům autoopravoven.

Pokud bylo možné, zaznamenal autor do tabulek i modelové změny, inovace a modernizace s uvedením data jejich náběhu, ale vzhledem k rozsahu příručky nejsou informace vždy vyčerpávající. Popsány nejsou některé verze užitkových typů.

Čtvrté rozšířené vydání

Je doplněno o technické údaje nového automobilu Škoda Octavia II a změny na motorech modelů Fabia, Octavia a Superb. Kniha tak obsahuje kompletní parametry automobilu Octavia, O.Combi (I a II), Fabia, F.Combi, F. Sedan, Superb včetně nových motorů, převodovek a obrázků příslušných výkonových diagramů a samozřejmě jinde těžko dostupné technické parametry starších škodovek.

Škoda 100 až Octavia II

V příručce jsou přehledně v tabulkách a grafech uvedena technická data a seřizovací hodnoty vozů:

Š 100, 110; Š 105, 120, 130, 135, 136, Garde, Rapid; Š Favorit 135, 136;
Š Felicia 135, 135B, 136B, 135M, 136M, AEE, AEF;
Š Octavia,  Š Octavia Combi a její motory.
Š Fabia, Fabia Combi
Š Superb
Š Octavia II, Š Octavia II Combi

Knihy z nakladatelství GRADA Publishing, a.s., U Průhonu 22, 170 00 Praha 7, www.grada.cz.