Na Fashion Cars Vysoké Mýto pokračoval druhým kolem AZ PNEU Tuning Cup 2012, jehož finále bude 1.-2.září na AZ PNEU PRAGUE CAR FESTIVAL.

Fashion Cars Vysoké Mýto

Pro milovníky tuningu bylo na Fashion Cars Vysoké  Mýto připraveno několik soutěží. Asi největším lákadlem bylo druhé kolo AZ PNEU Tuning Cup 2012. Pro milovníky rychlých rovinek opět byly připraveny sprinty a pro nadšence  kvalitní aparatury ve svém voze byla připravena hudební soutěž EASCA a dB Drag.

AZ PNEU Tuning Cup

Minulý víkend na Autosport & Tuning Show Hradec Králové proběhlo první kolo AZ PNEU  Tuning Cup 2012 a nyní již v době minulé můžeme mluvit i o druhém kole. To proběhlo právě o tomto víkendu na 10. sraze Fashion Cars Vysoké Mýto. Asi největším zklamáním byl počet soutěžících, které buď  ovlivnila předpověď počasí nebo setrvává tuningová krize?

Tuningová krize?

Loňský úbytek návštěvníků na tuningových srazech pokračuje i v letošním roce.  Nejedná se jen o lidi co se přijedou jen podívat a pobavit, ale další úbytek je i v řadách soutěžících. Ač se na druhém kole Tuning Cupu přihlásila další auta, počet soutěžících bude patřit k těm nejslabším.

TUNING DAY´S Přerov

Více o Fashion Cars Vysoké  Mýto vám napoví naše velká fotogalerie. Třetí kolo AZ PNEU Tuning Cup se na začátku června přesune na Moravu. 8.-9.6. 2012 se na letišti v Přerově koná TUNING DAY´S.  Kromě již zmíněné soutěže pro leštěnky, proběhnou i oblíbené sprinty.

Fotogalerie 10. sraz Fashion Cars Vysoké Mýto

http://www.youtube.com/watch?v=zn6LOkQhKTk