ŠKODA E-shop a SKODAHOME.cz pro Vás připravily soutěž o tři hodnotné ceny. Jedná se o ŠKODA Originální příslušenství a dárkové předměty přímo ze sortimentu ŠKODA E-shopu: Autochladnička, hodinky Motorsport a dětské odrážedlo. Uzávěrka soutěže proběhne 20.

Soutěž – ŠKODA E-shop a SKODAHOME.cz

S internetovým obchodem ŠKODA E-shop a SKODAHOME.cz můžete soutěžit o hodnotné ceny ze sortimentu ŠKODA Originálního příslušenství a reklamních předmětů. V soutěži stačí odpovědět na tři níže uvedené otázky a můžete se stát vítězem. Správné odpovědi naleznete na stránkách ŠKODA E-shop. Uzávěrka soutěže proběhne 20. 4. 2014. Vítěz bude ohlášen následující týden po skončení soutěže.

Soutěžní formulář zde>>>

Soutěží se o ŠKODA Originální příslušenství a dárkové předměty přímo ze sortimentu ŠKODA E-shopu: 1. cena: autochladnička, 2. cena: hodinky Motorsport, 3. cena: dětské odrážedlo.

ŠKODA E-shop představuje bezpečné a komfortní nakupování

Originální sortiment ŠKODA E-shopu je průběžně aktualizován a můžete zde nalézt například autokoberce, dětské sedačky, stylové oblečení nebo miniatury vozů. Součástí nabídky jsou i jízdní kola a cyklo oblečení v designu ŠKODA.
 
Každý měsíc navíc v rámci Akčních nabídek lze vybraný sortiment zakoupit za zvýhodněnou cenu. To vše s širokými možnostmi platby a doručením v co nejkratší době. Možnost osobního odběru na téměř 200 odběrných místech po celé České republice. Můžete se sami přesvědčit ZDE.

Soutěžní formulář zde>>>

Soutěžní otázky – odpovědi naleznete na ŠKODA E-shopu:

1) Kolik gramů váží puk ŠKODA ?
a) 150g
b) 160g
c) 170 g

2) Co obsahuje sada autokosmetiky?
a) prostředek na péči o interiér, leštidlo na skla, gel na čištění ráfků kol, prostředek na čištění interiéru
b) odstraňovač hmyzu, leštidlo na skla, gel na čištění ráfků kol, prostředek na čištění interiéru
c) prostředek na péči o interiér, leštidlo na skla, gel na čištění ráfků kol, odmrazovač

3) Kolik stojí držák jízdního kola na střechu vč. DPH?
a) 2.366,- Kč vč. DPH
b) 2.111,- Kč vč. DPH
c) 2.011,- Kč vč. DPH