Letošní jubilejní 20.sraz SKODAHOME.cz můžeme označit jako mezinárodní setkání příznivců značky ŠKODA.

20.sraz SKODAHOME.cz

V pražském Triocampu Dolní Chabry o víkendu pořádala mediální skupina ŠKODA.NEVĚDĚT…, do které patří portály SKODAHOME.cz, SKODAKLASIK.cz, VW-scene.cz a partnerský SKODAMOTOR.cz již 20.sraz SKODAHOME.cz pro všechny příznivce vozů s okřídleným šípem ve znaku a vozy VW koncernu.

Jubilejní a mezinárodní

Do útulného kempu na okraji Prahy se sjely necelé dvě stovky milovníků vozů ŠKODA, které letos slaví 120 let vniku a 90 let značky ŠKODA. K našemu potěšení celou jednu desetinu tvořily posádky ze zahraničí. Největší skupinka přijela z Německa a nejvzdálenější zase z Maďarska. Do počtu dvou desítek je doplnili příznivci ze Slovenska.

Od veterána k natuněné káře

Na 20.sraz SKODAHOME.cz přišlo i velké množství pěších návštěvníků, kteří si přišli prohlédnout velmi pestré spektrum automobilů. Od veteránů, kterým vévodilo eMBéčko v nálezovém stavu, přes velký počet Youngtimerů, až po natuněné káry, kterým vévodil jedničkový VW Golf soutěžícího z Německa.

21.sraz SKODAHOME.cz

Závěrem chceme ještě poděkovat všem účastníkům, co přijeli na sraz, také děkujeme všem partnerům, bez kterých bychom setkání nemohli zrealizovat. Zároveň vám připomenu, že podzimní, již 21.sraz SKODAHOME.cz bude o víkendu 23.-25.10.2015.

Velká fotogalerie 20.sraz SKODAHOMWE.cz