Jeremy Clarkson na svém Twitteru oznámil, že se blíží příchod druhé speciální epizody nové řady. Na ty další si však počkáme.

Co bude dál, není jasné

Jeremy Clarkson patří mezi osoby, které jsou poměrně výrazně aktivní na Twitteru. A protože o tom jeho fanoušci vědí, neustále se jej na této platformě na něco vyptávají a občas jim Clarkson i odpoví a to velice upřímně.

Před několika dny Clarkson oznámil příchod druhého speciálu nové řady pořadu The Grand Tour. Konkrétní datum sice nezmínil, dodal však, že následně dorazí ještě další dvě epizody. Jejich natáčení však bylo odsunuto na dobu neurčitou. Důvod?

Asi nepřekvapí, že za vším stojí šířící se nákaza virem Covid-19. Ovšem to není jediným důvodem. Musíme si uvědomit, že Clarkson ani May už nejsou mladíky. První jmenovaný nedávno prodělal závažný zápal plic a je tedy pochopitelné, že nikdy nechce riskovat ničí zdraví.

Když se poté objevil na Twitteru dotaz, zda Clarkson a spol. chystají další epizody, Clarkson reagoval celkem podrážděně, když tazatele vyzval k tomu, aby jim dali pokoj. Další dva moderátoři se k celé věci nijak nevyjádřili.

Zajímavá však byla reakce fanoušků. Zatímco někteří vzkazovali moderátorům, aby na sebe byli opatrní, někteří přidávali poměrně ostré žerty. „Takže vy nejste ochotni pro své fanoušky zemřít?“, případně „Nevadí nám, když budete riskovat, epizodě to přidá na dramatičnosti a my se budeme moci sázet, zda Hammond dřív nabourá, nebo chytne virus.“