Pokud slavíte se svou drahou polovičkou Valentýn, pak určitě každý rok vymýšlíte, co pořídit. Pánové toto dilema povětšinou řeší šperkem, případně květinou. Ovšem v jedné domácnosti bylo na letošní svátek všech zamilovaných skutečně veselo. Manžel dal totiž manželce unikání Bugatti Chiron Sport.

Růžová kam se podíváš

Přesnou identitu muže ani ženy neznáme, nicméně víme, že se nejspíše bude jednat o velmi bohatého člověka, který spolupracoval s londýnským prodejme luxusních vozů H.R. Owen. Pro Chiron zvolil dvoubarevnou karoserii, která kombinuje matně bílé lakování spolu s lakovanými prvky v barvě růžového zlata.

Tento odstín, který je tolik oblíbený například i u majitelek telefonů od Applu se prý na voze Chiron objevil vůbec poprvé, a proto má dotyčná jistotou, že žádné podobné auto nikde na světě nejezdí.

Ba co víc, růžový lak dostal také motorový prostor, ve kterém se ukrývá legendární šestnáctiválec. Zákazník však věnoval pozornost také interiéru. I zde dominuje především bílá barva, která se na sedadlech objevuje díky čalounění kůží Gris Rafale. Prošíván však muselo mí jiný odstín a asi vám nebude dlouho trvat přijít na to, jaká barva byla zvolena.

Zajímavé výšivky zdobí opěrky hlavy a prahy. Jedná se o nápis Alice, takže o oné šťastné víme alespoň něco málo. Nás ovšem nejvíce zajímá částka, kterou musel muž za takový automobil zaplatit. Bohužel prodejce žádné číslo nezveřejnil, nicméně Chiron Sport vyjde na nějakých 70 milionů korun a s různými úpravami by to mohlo být i o několik dalších milionů víc. Jak se ale říká, lásce neporučíš, a proto je jasné, že chlapík neváhal ani vteřinu, jen aby svou milovanou potěšil. Otázkou je, co jí asi tak daruje příští rok?