Dnes Vám představím několik doplňků pro Fabii.V prvé řadě začněme kryty prahů. Ty mohou být z různých folií nebo z plastu, který byl zvolen zde. Kryty se pouze přilepí na oboustrannou pásku, která je již na plastu přilepená.

Druhým doplňkem jsou kapsy zadních dveří, které se nyní vyrábějí ve dvojím provedení. A to v šedé nebo černé barvě. Každá kapsa se přišroubuje pomocí tří přiložených šroubů. Díky těmto kapsám nejen vzniknou dva odkládací prostory, ale kapsy zabrání špinění látkové výplně dveří, která jde hůře čistit.

Třetí v řadě je polička před spolujezdce, která se nejvíce hodí na odkládání map, diářů a všeho co chceme mít v dosahu. Polička je přichycena pěti přiloženými šrouby.

Další odkládací plochou je loketní opěrka mezi přední sedadla. I u ní je montáž jednoduchá pomocí opět přiložených čtyř šroubů. Díky opěrce nám vzniknou dva odkládací prostory.

V poslední řadě představíme typové koberečky pro Fabii. Dnes je jen zběžně představíme a příště Vás seznámíme s typy a barvami koberců tak i obšití.

Také Vám představíme doplněk spíše ze sportovního světa, ale i v běžném provozu není k zahození. Jsou to návleky na pásy, které Vás ochrání při nehodě proti spálení, zaříznutí pasu do ramene a zároveň dají pásům sportovní vzhled.