Na trhu již je několik druhů zadních sdružených lamp. Od originálních, až po chromové tuningářské lampy.První jsou standardní lampy z prvovýroby. Těmito jsou osazené všechny Fabie na našich silnicích. Většinou se světla ztmavovala pomocí spreje nebo nalepením zadních krytů. Tyto úpravy se prováděly na všech typech Fabií.

Druhé lampy vycházejí ze standardních, ale ve výrobě někdo opomenul přidat červenou barvu a vniklo nemalé množství čirých světel pouze na krátkou Fabii. Tato světla pro svojí nedostupnost je sehnat, patří k nejdražším.

Třetí lampy v pořadí jsou již ty pravé tuningové, i když na jejich vzhled se názory různí. Tato světla byla prvním počinem na škodovky a dostat je do výroby nebylo jednoduchou záležitostí. Proto se dají koupit pouze na krátkou Fabii.

V současné době začínají přicházet podobná světla s nápaditějšími vnitřními světly. Díky tomu již tato světla nejsou tuninkářskou uniformou, ale každý si může vybrat dle své chuti. I když opět pouze na krátkou Fabii.

Poslední v řadě jsou nová světla na feceliftovou Fabii, která má být představena na podzim. Již nyní Vám představíme tato světla, která si již nyní někteří montují na své auta. Nejoblíbenější jsou u verzí Combi a Sedan, pro které zatím žádná jiná nejsou.

Tímto výčet těchto světel zatím končí, ale vše napovídá tomu, že každý si najde ta světla, která se mu budou nejvíce líbit. Některá světla máme již v našem internetovém obchodě www.skoda-shop.cz nebo po osobním kontaktu buď poradíme kde je koupit nebo Vám je obstaráme.