Dost tunerů slyšelo o firmě Top Plast, která na trh uvedla několik doplňků i na naši oblíbenou Fabii. Dnes Vám představím od této firmy lemy blatníků a k nim související prahy, na kterých je znát rukopis i firmy Lamino Davida Bláhy.

Lemy i prahy jsou vyrobeny z černého ABS a na auto se připevňuje pomocí lepidla. Celá sada se skládá z dvanácti dílů a hlavní předností tohoto výrobku je jeho schválení pro běžný provoz. Přední lemy jsou ze dvou dílů. Menšího na přední nárazník a většího na blatník, který je ve spodní části zvýrazněn podle profilu, který prochází dveřmi. Zadní lemy jsou třídílné. Opět malý díl na nárazník, větší na blatník a třetí díl se lepí na dveře, aby se zachovala celistvost celku.

K těmto lemům výrobce připravil i prahy, které jsou dostatečně široké a dobře navazují jak na přední, tak i na zadní lemy.

Tato sada byla již použita na dvou dobře Vám známých autech FABIA EDITION ONE a FABIA OLIN 001. Rozdíl je pouze ve finální úpravě. U Edition One jsou hrany lemů přetmeleny do ztracena. Ve druhém případě u Olin 001 jsou hrany lemů zachovány, jak se původně myslelo při jejich výrobě u firmy Lamino.

Co dodat závěrem, necelé čtyři tisíce za celou dvanácti dílnou sadu není mnoho a to, že vše má atest je jen plus.

a zde jestě pár fotografií detailů