Srazy v Česku mají vzrůstající úroveň, ale přeci v něčem, zvláště za Německem pokulháváme. Když pominu kvalitu natuněných aut, množství chromu na autě, tak ale nemohu pominout slušné chování na srazu.Stále mám na mysli chování některých hlavně polských rádoby tunerů v Hradci.

1184011978Proč tento úvod? Tento VW/Audi sraz probíhal na travnatém fotbalovém hřišti a nenašel se nikdo, koho by napadlo zde blbnout. Naši výpravu tvořily dvě Fábie a na místě se k nám ještě připojil LS Blasen se Škodou 120LS, jenž je již v Německu známou osůbkou.Opět musím vzpomenout některé naše srazy, zvláště škodovácké, kde mezi sebou soutěží i neporovnatelná auta. Prostě takové míchání jablek s hruškami. Zde jsou vozy rozděleny do 35ti kategorií podle značek a typů. Pro všechny zúčastněné bylo připraveno na 146 pohárů, které byly udělovány formou Top 3 nebo Top 5. Nás může těšit, že naše tři auta si odvezla dva pohárky. LS Blasen a Olin rozšířili své sbírky a pouze na Fílu zbyl černý Petr.

1184012031Jinak co se týče německých aut. Tuní se všechno co z VW koncernu vyjelo. Základem jsou ve většině případech chromová kola a snížený podvozek. Další kapitolou jsou motory, na kterých opět nechybí velké množství chromu. Pak už jsou to různé detaily v interiéru, tak v exteriéru. Více Vám napoví naše fotogalerie, kde snad každý najde nějakou inspiraci pro svoje další tunění.