Švýcarská firma misC sport & leisure představuje miniaturní modulární systém swissRoomBox™ , který může být instalován do kufru vašeho auta. Můžete v něm vařit, sprchovat nebo dokonce i spát.

Pokud má Vaše auto výklopné páté dveře, můžete jej do patnácti minut přestavět na malý obytný automobil, který Vám poskytne ten nejvyšší komfort.  Firma misC sport & leisure tento systém představila na českém voze Škoda Roomster.

Díky inteligentnímu systému regulace napětí ve voze, nabízí swissRoomBox komfort teplé vody, plynu, elektřiny na 220V, 12V nebo 5V přez USB. Unikátní systém, který vám umožní přeměnit moduly na sprchu, kuchyň, postel nebo jídelnu v době kratší než 5 minut a vše bez nářadí!  V zavřené poloze  umožňuje modul použití všech sedadel pro cestující ve voze.  Pokud modul vyjmete, můžete používat prostor kufru vozidla pro jiné účely.

Tato inovace je pro každého, kdo má auto a chce být nezávislý při cestování. SwissRoomBox produkt bude k prodeji na evropském trhu již v říjnu 2010, prostřednictvím webových stránek www.swissroombox.com