Kovobraz s 3D dojmem

Obraz je vyřezán laserem z 3 mm silného kovového plechu, které se nabízí v několika barevných variantách. Obraz se dá bez dalších úprav zavěsit přímo na zeď, dveře, apod. Oproti nalepovacím dekoracím má kovobraz výhodu opakovaného použití bez poškození podkladu. Díky síle materiálu a lomu světla působí obraz i 3D dojmem.

 

Kovobrazy aut Škoda

K naší radosti jsou v nabídce i motivy aut s okřídleným šípem ve znaku. Nám se do ruky dostaly obrazy vozů Škoda 1000 MB, Škoda 130 RS a Škoda Felícia. Všechny tři obrazy působí velice věrným dojmem a i při síle materiálu 3 mm jsou plné detailů, které dotvářejí celek.

 

Kovobraz Škoda Felicia

Hodně povedená je Škoda Felicia, které bychom ve škole dali jedničku. Velmi realistická je i Škoda 130 RS, kterou bychom oznámkovali stejnou známkou. Velice jsem byl zvědav na embéčko, které je nám hodně blízké. I zde je model velice pěkně provedený, ale abychom jen nechválili, tak zde máme menší výhradu. Ta se týče úhlu pohledu, který byl vybrán jako předloha. Proto model vypadá lépe z větší vzdálenosti, než zblízka.

 

Váš originální kovový obraz

Závěrem musíme upozornit, že obrazy nejsou jen o autech, motorkách, ale velmi nás zaujala i postavička Chalie Chaplina. Když to shrneme, tak v nabídce je nekonečné množství motivů. Každý zájemce má možnost zaslat fotografii, podle které ve firmě KOVOBRAZY vytvoří Váš originální kovový obraz.