Firma Moje Dílna nabízí již více než několik let kompletní vybavení pro profesionální autoservisy nebo soukromé dílny.

Moje Dílna

Mojedilna.cz – to je ráj všech kutilů, fajnšmekrů, mechaniků a automobilových nadšenců, kteří u nás pořídí vše, co se jakkoli týká automobilového průmyslu. Budou příjemně překvapeni širokou nabídkou přípravků pro aretaci motoru,  nástrojů pro servis brzd, diagnostických přístrojů a testerů, přípravků na seřízení a ošetření motoru, nástrojů na podvozek a řízení i pomůcek pro výměnu oleje. Automechanici, opraváři, karosáři, fanoušci moderních vozů i obdivovatelé veteránů, profesionálové i amatéři, ti všichni ocení přehledný obchod s drobným spotřebním i těsnícím materiálem, s chemickými přípravky, s auto-moto příslušenstvím, prostě se vším, co nezbytně patří k vybavení autodílen, karosářských dílen a dalších specializovaných opraven.

Vybrat si mohou z dlouhé řady nářadí, stahováků, hlavic, speciálních kleští, těžkých nástrojů, zvedáků, stojanů a speciálních přípravků. Samozřejmostí jsou dílenské doplňky a nářadí, brusivo, boxy, ochranné pomůcky, montážní vozíky, klíče, měřidla, měřící nástroje, osvětlení, šroubováky, bity i vzduchotechnika, prostě vše, co lze s úspěchem použít např. pro vybavení pneuservisu, autoservisu, autovrakoviště, malé domácí dílny, lakovny nebo garáže.

KDYŽ JE PRÁCE RADOSTÍ

V našem e-shopu www.mojedilna.cz i v naší kamenné prodejně v Brně – Horních Heršpicích na Vodařské ulici je toto zboží k dostání ve špičkové kvalitě vhodné
k profesionálnímu nasazení i v hobby provedení pro méně intenzivní využití.

Díky odbornému přístupu našich zaměstnanců, zpětné vazbě věrných zákazníků či širokému zastoupení značek renomovaných výrobců nářadí (AJAX, BGS, CZ TOOL, GOLA, HAZET, JONNESWAY, KINEX, NAREX, STANLEY, Würth a dalších)  naši klienti získávají komplexní řešení pro veškeré technické vybavení potřebné pro opravy a údržbu motorových vozidel.

ZÁZRAKY NA POČKÁNÍ, NEMOŽNÉ DO DRUHÉHO DNE

Proč nakupovat u nás? Naši odběratelé se shodnou na tom, že:
– u nás pořídí nářadí za jedny z nejnižších cen na českém trhu,
– zboží, které si u nás objednají, k nim dorazí do druhého dne,
– se na náš tým mohou plně spolehnout. Kvalitu námi poskytovaných služeb potvrzují
mnohá kladná hodnocení a recenze na srovnávacích portálech Heureka.cz a Zbozi.cz,
– jednáme férově a v cenách neděláme rozdíl: ceny v kamenné prodejně i v internetovém
obchodě se neliší,
– máme velký výběr kvalitního zboží za dobré ceny, to vše na přehledných stránkách,
– pro náš tým je  charakteristické vysoké nasazení, slušné jednání a  výborná
komunikace.

Přijďte nás navštívit nebo navštivte naše webové stránky www.mojedilna.cz. Vždy vás rádi přivítáme.