Firma LAITYNG je český výrobce kvalitních laděných výfuků a koncovek na všechny typy vozů včetně těch, co mají okřídlený šíp ve znaku. Na trhu je od roku 1999 a lze říci, že má bohaté zkušenosti v oboru.

Výfuky LAITYNG – www.laityng.cz

Firma Laityng se výrobou laděných výfuků zabývá od roku 1999 a převážně se zaměřuje na značku Škoda.  Vyrábí jak koncové, tak i kompletní střední díly. Všechny výfuky mají originální úchyty a výměnu zvládne takřka každý zručnější majitel vozů s okřídleným šípem.

Tuning

Nejčastějšími zájemci o výfuky LAITYNG jsou tuneři. Je to skupina lidí, kteří se chtějí se svými vozy odlišovat od běžných uživatelů aut. Zde tuneři neřeší jen jaká koncovka je na výfuku a nejlépe bude sedět v nárazníku jejich vozu, ale také sportovní zvuk.

Klasické výfuky s decentním zvukem

Pro majitele vozu, kteří nejsou příznivci příliš hlučného výfuku, mohou zakoupit laděný výfuk s verzí tlumiče decentního zvuku. Zvuk výfuku ve voze není takřka slyšet a nebudí pozornost okolí.

Co se týče koncovek, tak LAITYNG nabízí jednu či dvě, nebo čtyři v provedení výfuku duplex. Tvar koncovek kulatý, oválný s pertlováním, či bez něho, ve stylu rovném i DTM. Důležitým faktorem je homologace, díky níž projdete u technické kontroly.

Střední díly výfuku

Kromě koncových sportovních výfuků nabízí firma LAITYNG i střední díly na vozy Škoda, které se vyrábějí ve dvojím provedení. Buď jako samotné potrubí bez tlumiče, nebo střední díl, kde je místo tlumiče dynamizér.

Montáž výfuk

Uspokojeni budou i zákazníci, kteří nechtějí řezat do nárazníku otvor pro zapuštění koncovky a spokojí se s výfukem vycházejícím pod ním. V nabídce jsou produkty pro všechny vozy ŠKODA (Favorit, Forman, Felicie, Fabia, Octavia …) jak v klasickém, tak v provedení Combi.

… a něco navíc akce prodloužena do 31.01.2014

Milovníkům vozů Škoda nabízí firma Laityng něco navíc. Pro zákazníka, prokáže li členství klubu SKODAHOME.cz je připravena 15% sleva a to na veškeré produkty firmy Laityng. Na výfuky poskytuje výrobce záruku po tři roky a vozy běžně projdou STK.

Slevové zvýhodnění pro členy klubů od firmy Laityng je platné pro objednávky uskutečněné do 31.01.2014. www.laityng.cz