Proč čekat na svůj vůz opravovaný v autolakovně i několik dnů? EXPRESS LAKOVNA Vám profesionálně opraví poškozený lak za 1 hodinu! Oproti běžnému způsobu opravy laku navíc i výrazně ušetříte.

Oprava laku auta za 1 hodinu? S technologií expresního lakování aut je to snadné! Téměř každý řidič to za svůj život alespoň jednou zažije „Vrátíte se ke svému zaparkovanému automobilu a na jeho karoserii naleznete odřený nebo poškrábaný lak“. Hlavou vám okamžitě začnou běžet myšlenky, co všechno bude nutné zařídit, kolik bude oprava laku stát a především, jak dlouho se budete muset bez svého vozu obejít.

Jak nejlépe řešit takovou situaci? Nečekejte! Silnice ošetřené chemickým posypem jen škodu zvýší. Samozřejmě můžete opravu laku oddalovat, ale tím jen vzniklou škodu dále zvyšujete. Především zimní zasolené silnice mohou způsobit, že kromě opravy laku auta budete muset zaplatit i za odstranění koroze.  Navíc to výrazně sníží cenu vašeho automobilu. Rovnou také zapomeňte na různá levná řešení, jakým je tužka na opravu autolaku (např. fix it pro tužka). Výsledek je téměř vždy naprosto katastrofální.

Proto profesionální oprava laku aut nemusí trvat věky. Jediným skutečným řešením se tak jeví oprava autolaku, kterou provede profesionální autolakovna. Není však vůbec nutné, aby takováto oprava poškrábaného laku zabrala více než 1 hodinu! Ptáte se, jak je to možné? Naše expresní autolakovna používá nejnovější a naprosto unikátní technologii lakování aut vyvinutou v Německu, s níž je oprava laku, škrábanců a důlků na karoserii nejen úžasně rychlá, ale především i 100% kvalitní.

Není nutné demontovat poškozený díl karoserie, čímž ušetříte za demontáž a nastrojení jednotlivých dílů (čas i peníze). Opravené místo na karoserii nelze pouhým okem vůbec objevit, barva i lak jsou naprosto stejné jako nepoškozené části karoserie. Oprava laku je možná u jakéhokoliv typu barvy a laku. Prvotřídní technologie rychlého vytvrzování a sušení tmelu, barvy a laku umožňuje, že za 1 hodinu odjíždíte autem, které má karoserii stejnou jako před poškozením!

Když zavolejte nám na bezplatnou linku 800 01 01 01, my vám řekneme orientační cenu pro Váš poškozený vůz. Konkrétní cenu vám sdělíme po bezplatné prohlídce v naší autolakovně, které se nachází v Praze nebo Brně. Do budoucna se ještě plánuje zavést pobočky v Plzni, Ostravě, Olomouci a Bratislavě