Je léto, čas dovolených a počet vykradených automobilů a karavanů výrazně vzrostl. Na většině lupů se spolupodílejí i nezodpovědní majitelé, kteří buď nezamknou, nebo nechají věci na obdiv v automobilu a zloději stačí jen rozbít okénko. 

Trezor nejen do banky

Ochránit své cenné věci v automobilu, přívěsu nebo v chatě je stejný problém, jako chráníte své cennosti doma. Je jasné, že z auta nedobytný trezor neuděláte. Dle statistik, většina věcí ukradených z automobilů a karavanů jsou volně ležící uvnitř zmíněných dopravních prostředků. Některé se dokonce lupičům viditelně nabízejí přes okénko.

Když se řekne slovo TREZOR, dost lidí si představí velký trezor v bance, ale již nyní existují nejen trezory domácí, ale i malé do aut a přívěsů. My Vám představíme jedem malý, vhodný právě do osobního auta, nebo karavanu.

Nám se do ruky dostal cestovní minisejf Travel-Safe, který jsme nainstalovali do karavanu. Svojí velikostí dává dostatek prostoru pro uložení mobilu, peněženky, nebo svazku klíčů od domu. Zloději automobilů a karavanů u sebe většinou nenosí páčidla, a i prohledávání automobilu a skřínek karavanů hodně zdržuje. Minisejf kromě vlastního těla má i box, který je přišroubován v automobilu nebo karavanu. Do něho se pak uzamkne vlastní minisejf. Ten pak můžete pohodlně vyjmout a vzít si ho např. na hotel, nebo ho necháte uzamčený v automobilu s alarmem.

Čím větší cena, tím větší bezpečnost

I zde platí pravidlo za více peněz více muziky. ROTTNER Shop také nabízí větší a bezpečnější trezory vhodné jak do karavanů i chat. Do větších se vám vejdou i notebooky nebo rovnou trezory v 1. bezpečnostní třídě vhodné pro uložení cennosti od 300 000,- do 500 000,- Kč, které lze také umístit do karavanu, ale můžete ho také využít v domácnosti, nebo firmě. 

Trezory vyšší třídy si poradí i s ohněm, který se stal osudným několika kempařům na orlické přehradě. Tam již po několikáté někdo zapálil karavany. Při posledním neštěstí jich shořelo více jak deset, a proto vám můžeme doporučit ohnivzdorné boxy, které ochrání vaše dokumenty, finance a řadu dalších cenných věcí.

A co dodat závěrem

Jak nám řekli odborníci z firmy ROTTNER Shop, nastala doba, kdy trezor nebude záležitostí bohatých, ale již nyní je díky velkému výběru dostupný každému, kdo chce ochránit své cennosti.