ŠKODA vyráží za prázdninovým dobrodružstvím. Pod názvem „Letní ŠKODA Park“ nabízí automobilka v období od 23. července do 20. srpna v sedmi turisticky vyhledávaných lokalitách v České republice zábavný program pro celou rodinu.

Prázdninová zábava na čtyřech kolech

Hlavním tahákem bude soutěž v jízdě zručnosti o zapůjčení osobního automobilu ŠKODA na půl roku zdarma. Bezstarostnou letní atmosféru podpoří hudební vystoupení zpěvačky Anny K s kytaristou, nebo hvězd muzikálů Pomáda a Hříšný tanec. První ze série Letních ŠKODA Parků startuje v Uherském Hradišti již v sobotu 23. července 2011.

Škoda Fabia Monte Carlo

„Prezentovat přednosti vozů ŠKODA v kombinaci s doprovodným programem pro celou rodinu přesně zapadá do našeho konceptu rodinné značky. Věříme, že Letní ŠKODA Park bude u návštěvníků stejně oblíbený jako letošní série zimních 4×4 ŠKODA Parků,“ říká Petr Pečenka, vedoucí regionu Česká republika automobilky ŠKODA. V rámci akce bude v centrální části každého areálu vybudován venkovní park. Zde si návštěvníci mohou vyzkoušet jízdní vlastnosti vozů z rodiny Fabia a Roomster. Chybět nebude designová verze Fabia Monte Carlo nebo sportovní Fabia RS.

Z pohádky do pohádky

Návštěvníky Letního Škoda Parku čeká bohatý doprovodný program pro celou rodinu. Na hlavním pódium lze střídavě shlédnout výjimečné hudební vystoupení zpěvačky Anny K s kytaristou, nebo hvězdy muzikálů Pomáda a Hříšný tanec v čele s hercem a zpěvákem Romanem Vojtkem. Pro nejmenší bude připraven dětský animační program „Z pohádky do pohádky“ a množství soutěží. V neotřelých lokalitách po celé České republice se mohou návštěvníci nadále těšit na robotický tanec Electric boogie spolu s ústní imitací perkusních nástrojů tzv. beatbox. Návštěvníci bez řidičského oprávnění mohou kvality vozů ŠKODA otestovat prostřednictvím Racebox simulátorů. Chybět nebudou jízdy s RC modely závodních aut nebo rallye speciál Fabia Super 2000. Aktivity bude moderovat sourozenecké duo Adéla a Dalibor Gondíkovi.

Bližší informace o Letním ŠKODA Parku jsou k dispozici na internetových stránkách www.letniskodapark.cz nebo na www.skoda-auto.cz.

Letní ŠKODA Park 2011:

23. 07. 2011  –  Uherské Hradiště / Letní filmová škola
30. 07. 2011  –  Dvůr Králové nad Labem / Areál ZOO
31. 07. 2011  –  Lipno nad Vltavou / Marina
06. 08. 2011  –  Chomutov / Festival Kamenčák
13. 08. 2011  –  Domažlice / Chodské slavnosti
14. 08. 2011  –  Kravaře / Kutský odpust
20. 08. 2011  –  Olomouc / Flora